Ben Nevis – En uvurderlig følgesvend…

Siden stiftelsen af Mac Y har Ben Nevis destilleriet haft en helt særlig plads hos os.
Det var det første destilleri vi importerede fra, og siden har vi haft et tæt samarbejde med folkene bag whiskyen fra foden af bjerget, Ben Nevis…

Mange kender slet ikke til den førstefødte, eller har måske kun smagt et enkelt produkt derfra. Her hos Mac Y har vi snart i årevis fundet gemte skatte fra destilleriet og vi har endnu ikke fundet dem alle.

Men som de to sidste nye produkter vi har skrabet til os er McDonald’s Traditional Ben Nevis Scotch Pure Malt Whisky og Ben Nevis 1984 single cask 25 år

De der har smagt den 25-årige, og var forgabt, kan godt begynde at spare op til endnu en.. Der er ikke mange tilbage af 1st release.

Specialudgaven McDonald’s Traditional Ben Nevis er et forsøg på, i forbindelse med at destilleriet kan fejre sit 185′ år, at genskabe den originale whisky fra 1800-tallet ..!
Det er ikke kun en specialitet af navn og bagtanke -også i smag! De fleste der får en tår, køber en flaske,. Eller flere.
Der findes ikke uanede mængder, så der skal ikke dvæles for meget ved den gode dram, inden man beslutter sig for at få en flaske hjem i skabet..!

Og p.t. er McDonald’s Traditional helt udsolgt fra vores lager – så du må gå på jagt hos vores kunder.

Velbekomme..

Posted in Nyheder.