Mac Y A/S som Krise Knuser …

Sammen med 3 andre virksomheder i Midt- og Vestjylland, blev MAC Y udvalgt som en virksomhed som har klaret sig godt under den nuværende krise.

Det kom der følgende TV spots ud af.

Torsdag 14. februar 2013 TV MidtVest:

 

Beklageligvis synes TV MidtVest at vores direktør ikke så søvnig nok ud på optagelserne – men har valgt 2 “trætte” forsider til indslagene :)

Men Søren Nørgaard uddyber her den krise strategi MAC Y følger.

“Vi er naturligvis stolte af at omverdenen har lagt mærke til os under krisen. Det er en del af vores strategi, at være meget synlige. Vi vil sætte fokus på kvalitetsspiritus – og en god alkoholkultur . Det gør vi med masser af smagninger, flere besøg hos vores forhandlere, høj informationsniveau, premium service – vi leverer mere service end kunderne forventer og vores Rom – og Whisky Festival.”

“Vi har arrangeret Forhandler Dage for vores kunder, hvor vi bringer kunderne i busser til Midtjylland og giver dem mere indsigt i vores spiritus. Mere end 100 forhandlere deltager årligt i Forhandler Dagen. Vi arbejder utrættelig med at finde kvalitetsspiritus fra hele verden, og holder os loyalt til vores kundegruppe – de danske specialbutikker som handler med spiritus og de gode barer, kroer, restauranter og hoteller.”

“Endelig er vores indstilling, at vi IKKE taler krise med vores kunder. Der er nok der trækker pessimismen ned over hverdagen – vores opgave er at sprede optimisme. Det har vi indtil nu haft held med – og det er vi glade for!” slutter Søren Nørgaard.

Posted in Nyheder.