Deerstalker Braeval 19 år Limited Release

Deerstalker Braeval 19 år Limited Release


“Det bliver sagt at en Deerstalker bliver født, ikke brygget. Hans eksistens er ensom, hans eneste følgesvende er dyrene fra de vildeste områder – Den gyldne ørn, bjergharen.

Han lever med vinden i sit ansigt, ofte gennemvædet af sne og regn, ofte kølet af iskolde vinde.

Men han varmer sig selv med en dram a 'Uisge Beatha', Livets Vand; Hans tanker bliver opløftede og byfolkenes problemer er ikke hans.'

 Deerstalker som brand var først ejet af en vin og alkohols sælger fra Edinburgh ved navn J. G. Thompson. Han bed mærke I vigtigheden af trademarks og indså at disse stolte, ligefremme men var indbegrebet af Højlandets ånd og registrerede navnet og mærkatet afbildet med Deerstalker I 1880, kun fem år efter at trademarks blev opfundet.

Endnu en 'sjældent set som en enkeltmalt' flaske fra den nye Deerstalker enkeltfad begrænset udgivelse. Det er en kompleks dram med en cremet sødhed tilsat en lettere olieret krydret smag. Modnet I en forhenværende bourbon hogshead der producerede 347 flasker alt i alt.

Næse: Ren, maltede nuancer.

Smag: Krydret - god kombination af eg og mandler.

Eftersmag: Velafbalanceret med en smuk sødme.

Braeval – Speyside destilleri fra 1973. Oprindeligt Braes of Glenlivet, men skiftede navn til Braeval i 1995. Skotlands højest beliggende destilleri blev skabt alene med det formål at producere malt til blends, primært for ejerne. Der findes meget få aftapninger til maltwhisky, og destilleriet har heller ikke nogen lagerhaller.

 

Billede på vej...
Deerstalker Braeval 19 år Limited Release

Produktdata

Varenummersmal3559
Alkoholprocent48.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2018