Vores grappa er iblandt verdens bedste!

Til den berømte International Wine & Spirit Competition 2012 har efterhånden bemærkelsesværdigt mange af vores produkter vundet imponerende priser.
Whisky, rom og nu har selv vores grappa fra Marzadro bevist sig standarden på ranglisten over verdens bedste spiritus!

Det er vanvittigt bekræftende at se så mange af vores produkter bedømt af topklasses internationale eksperter i stribevis, år efter år..

Marzadro-destilleriet i Trentino daterer tilbage til 1949 og producerer i dag på tredje generation,.
En fælles vedholdenhed koblet med selvvilje og mange løfter har fået familien rigtig rigtig langt..

Attilio Marzadro er hovedpersonen i denne historie, sammen med sin søster Sabina. De forstod kunsten i håndværket; at skabe en enestående grappa, som behager.
Med sin opvækst i bjergene ønskede Attilio Marzadro at give sin entusiasme, visdom, erfaring og passion videre til sine børn. Ikke mindst videregav han dyb kærlighed til landet og dets kultur…

Familien har sidenhen bevaret det store engagement og professionalisme og har tilmed vedholdt den innovative entusiasme.

Bag dette romantiske aspekt; at fastholde gamle traditioner, er Marzadro i virkeligheden en meget dynamisk virksomhed, som er stramt ajourført og i fuld udvikling med henblik på at udnytte sine potentialer til et maksimum og på samme tid holde et miljørigtigt klima.

Alt dette giver pote, når man stiler efter succes!
Til International Wine & Spirit Competition 2012 blev flotte priser givet til Marzadros produkter.

Posted in Nyheder.