A.H. Riise - International hæder til dansk spiritus-producent

Udgivet 23-07-2018

Den danske spiritus-producent, A.H. Riise Spirits, har opnået international hæder for flere af deres rom og deres gin. Ved to forskellige internationale prisuddelinger har 3 forskellige produkter vundet flotte priser.

Mange kender A.H. Riise som romproducent med rødder på De Dansk Vestindiske Øer. Men firmaet bag, A.H. Riise Spirits, laver mange andre forskellige slags spiritus end A.H.Riise rom. Og at alle produkter lever op til se samme meget høje kvalitetskrav, er der nu et synligt bevis for.

Ved den store ”Meiningers International Spirits Award” blev det helt enestående til guldmedalje til hele 2 spiritusser, som A.H. Riise havde med i konkurrencen. Det drejer sig om:

  • H. Riise Non Plus Ultra Sauternes Cask Rum
  • H. Riise Family Reserve 1838 Rum

 

Hver spiritus blev i konkurrencen vurderet i blindtest af minimum fem jurymedlemmer. Dommerne er anerkendte eksperter, forhandlere, restauratører og andre fra spiritusbranchen.

Først og fremmest vurderes spiritussens udseende, det vil sige efter farve og klarhed. Derefter vurderes duften af produktet, renheden og typiske egenskaber. Det sidste skridt er den faktiske prøvesmagning – her skal ganen bekræfte, hvad øjne og næse har registreret. Endelig foretager jurymedlemmer en vurdering af det overordnede indtryk, i betragtning af aromaens og alkoholens harmoni.  Og her scorede A.H. Riises produkter altså helt i top.

Et par dage inden havde et andet af A.H. Riise Spirits produkter vundet en flot hæder. Her var det ”The Gin Guides Awards”, som kårede Tranquebar Christmas Spiced Gin til Europas bedste compound-gin. En compound-gin er en gin, som er tilført en smag af for eksempel krydderurter eller bær.

Hos A.H. Riise er priserne modtaget med stor glæde.

”Vi er meget, meget stolte over at modtage de flotte priser. Vi ser det som en anerkendelse af vores fortløbende arbejde med at levere den højeste kvalitet og den bedste smag til vores kunder.  Og selvom vi er glade for priserne, så er det kundernes tilfredshed, der allervigtigst for hos – kunderne er den ultimative dommer. Heldigvis viser den respons vi får fra vores kunder, at de også er meget begejstrede for vores produkter,” siger Michael Bielefeldt, administrerende direktør i A.H. Riise Spirits.

Læs mere om Meiningers International Spirits Award her: https://www.meininger.de/en/isw/competition

Læs mere om The Gin Guide Awards her: https://www.theginguide.com/2018-gin-awards-winners.html

 

 

 


Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019