Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Caisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky

Whisky
Caisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky
369,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikCaisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky

Caisteal Chamuis, også kendt som Knock Castle eller Castle Camus, var engang en strategisk højborg, der var en bidragende årsag til at Macleod-klanen kunne sikre deres herredømme over Sleat-halvøen på Skye. Slottet blev rejst i det 13. århundrede på stedet hvor jernalderfortet kendt som Dun Torabhaig en gang lå.

Slotsruinerne, som vi ser i dag, vidner om dens rige historie. Denne klassiske blended maltwhisky i ø-stil er en hyldest til livet og traditionerne på Hebriderne. Den skal minde os om en tid med tørvebrande, livligt selskab og dristig spiritus, selvfølgelig aftappet på den gamle måde, uden farvning eller kølefiltrering.

Caisteal Chamuis er lavet på Hebridisk traditionel vis. Fra et sted indhyllet i tåge — kommer der en whisky, der på mystisk vis er voldsomt røget, men alligevel blød og len – en gåde i sig selv. Traditionen foreskriver blendet whisky, der byder på komplekse lag af røg.

Mens blodige spøgelsekampe siges at fylde tågen – tilbød Caisteal Chamuis at træde ind i slottets sikkerhed og få sin frygt bragt til ro af Caisteal Chamuis Peated Blended Malt Whisky

Caisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky er en blanding af destillater fra whisky lagret i: 

First fill Hogsheads af amerikansk eg, virgin American Oak og friske Oloroso Sherry European Oak Heads sendt direkte fra en Bodega i Jerez de la Frontera

Varenummer: blen5231 - Kategori: . Brand: Caisteal Chamuis Whisky

Relaterede nyheder

NavnCaisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky
Varenummerblen5231
Vejledende udsalgspris inkl. moms369,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland