Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Opthimus Dominicano 18 år - Dominikanske Republik

Rom og Rombaseret Spiritus
Opthimus Dominicano 18 år - Dominikanske Republik
489,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn spændende rom fra Oliver & Oliver, der med base i Den Dominikanske Republik, opkøber rom i Caribien, for at blande den på bedste vis.

Det er en hemmelighed, hvilke rom, der indgår i de forskellige blends. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at en stor del af rommen stammer fra Cuba, hvor Oliver familien har sine rødder, og også havde et romdestilleri i slutningen af det 18. århundrede. Da de grundlagde firmaet, fik lov til at købe omkring 100.000 liter god cubansk rom. Den øvrige rom er fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, men en stor del kommer også fra deres egen ø, Den Dominikanske Republik.

Ekstremt behagelig og elegant rom. Modnet i amerikanske egetræsfade i 18 år. Denne rom har stor og fyldig krop med en spektakulær balance mellem smag og en perfekt duft. Har i årevis været betragtet som “Oliver & Olivers pragtstykke”. Dens farve er elegant med lyse striber og mørkerøde toner, der viser antydninger af lilla.

Mesterligt blandet og byder på en attraktiv frugtduft, lang modningsproces på kvalitets eg, der klart supplerer hinanden. Den er rund og velbalanceret, elegant og delikat uden at være for sød. Opthimus 18 år er en meget velsmagende rom med en langvarig eftersmag.

Duft

Frugtduft, kirsebær, kokos og frisk

Smag

Kraftigere, men ellers det samme som duften

Eftersmag


Lang, Blød og kildrende i eftersmagen

Kommentar

Mesterligt blandet samt lang modningsproces på kvalitets eg. Den er rund og velbalanceret, elegant og delikat uden at være for sød.

Varenummer: rom02178 - Kategori: . Brand: Opthimus Rom
NavnOpthimus Dominicano 18 år - Dominikanske Republik
Varenummerrom02178
Vejledende udsalgspris inkl. moms489,00 kr.
Alkoholprocent38.00
Volume0.70
OprindelseslandDominikanske Replublik