Koval Grain Spirit Rye ¤

Koval Grain Spirit Rye ¤


KOVAL er Chicagos første destilleri siden midten af 1800-tallet.

Etableret i 2008 af Robert og Sonat Birnecker.
Koval producerer luksus organisk whisky, likør og brændevin.

 Grundlæggerne Robert og Sonat Birnecker, valgte at forlade deres akademiske karriere, for at bringe destillationsanlæggets-traditioner videre fra Robert østrigske familie arv. Ved denne beslutning, lovede de at lave organisk spiritus fra bunden, (undgå almindelig praksis i branchen ved at købe spiritus pre-made) udelukkende ved hjælp af "hjertet" af destillatet.

Ved selv at have alle processer i huset, har de fuld kontrol over hele produktionen. Lige fra de modtager kornet fra landmandens marker, til formaling og mashing, til endelig at destillere og tappe de gyldne dråber på flaske. På den måde kan de sikre sig, at der på intet tidspunkt bliver gået på kompromis med kvaliteten.
 

Hvid rye
Pebret og blomsteragtige noter oversvømmer denne whisky, som nogle sammenligner med akvavit. Det er en traditionel amerikansk spiritus. George Washington lavede selv rug whisky på hans destilleri, og det var almindeligt i den nye verden før fremkomsten af ??bourbon. Denne ikke lagrede Rye er perfekt over is eller i klassiske og moderne cocktails. Rugen har knapt rørt fadet før der aftappes. Dette er den sande essens af rug uden den bliver overskygget af egetræ.

Billede på vej...
Koval Grain Spirit Rye ¤

Produktdata

Varenummerrye03163
Alkoholprocent40.00
Volume0.50
OprindelseslandUSA
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019