Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Passion Sirup MBWS 25CL

Sirup
Passion Sirup MBWS 25CL
45,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikHøjkvalitets sirup lavet på passionsfrugtjuice – yderst velegnet til brug i drinks eller blandet op med vand.

 

Generelt

Marie Brizard blev lanceret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof.

Alle sirupper er baseret på 100% rørsukker og naturlige råvarer, som er udvalgt fra de bedste plantager verden over. De allerfleste sirupper er desuden lavet uden konserveringsmiddel.

Derfor er Marie Brizard sirupper og likører det naturlige valg for professionelle i barverdenen.

Marie Brizard Passionsfrugtsirup er lavet på passionsfrugtjuice, og har netop den balance af sødme og syrlighed, der er karakteristisk for passionsfrugten.

Brug Marie Brizard Passionsfrugtsirup som en ingrediens i cocktails eller blandet med vand, lemon-lime sodavand eller danskvand. Anbefalet fortyndingsforhold 1:5-7.

 

Om Marie Brizard Wine & Spirits

Marie Brizard blev født i Frankrig, 1714, og var datter af en bødker. I januar 1755 stødte hun på en vestindisk sømand, liggende midt på gaden, bevidstløs og med høj feber. Brizard tog ham med hjem og tog sig af ham indtil han igen var ved godt helbred. Som tak for at hun havde redet hans liv, gav han hende det eneste han ejede – en hemmelig opskrift på en ekstraordinær anislikør. Senere samme år gik hun sammen med sin nevø Jean-Baptiste Roger og grundlagde Marie Brizard & Roger Company. Firmaet skulle gå hen og blive en af de største producenter af vin og spiritus i verden.

 

Forslag til drinks

Perfekt til brug i en traditionel Hurricane Cocktail

Varenummer: siru5396 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnPassion Sirup MBWS 25CL
Varenummersiru5396
Vejledende udsalgspris inkl. moms45,00 kr.
Alkoholprocent0.00
Volume0.25
OprindelseslandSpanien