Ben Nevis Single Malt 10 år whisky

Ben Nevis Single Malt 10 år whisky


Vandt guldmeldalje 1999, 2000 og 2001. Er en fantastisk malt, i al beskedenhed.

Smag og label oser af stolthed – solid kvalitet fra vestkysten. „Ved du ikke hvad det er du dufter til, vil du tro det handler om en 15 eller 16 årig malt – med den dybe egeduft. Smagen er ligedan.

Fadene anvendt til denne malt må have været af højeste kvalitet, idet malten er modnet på fineste vis – eller også har klimaet i Fort William bare indrettet sig fantastisk. Uanset hvad så er der en vidunderlig balance i denne malt, som jeg vil vende tilbage til igen og igen!“ Jim Murray, on-site-tasting Fort William.

Næse: Massiv malt, malt sødme, let sherry, våd træ, markant honning, alkoholstyrken giver en krydret fornemmelse i næsen.

Smag:Malt-honning sødme, powerfuld alkohol styrke som Ben Nevis altid har. Krydderier og syrlighed giver en varm fornemmelse i munden.

Eftersmag:Lang eftersmag, kraftig stadigvæk af krydderier, peber og fad.

Masser af kraft og intensitet. En klassisk Higland whisky, som du kan varme dig på når vejret tillader det.

Ben Nevis – Highland destilleri fra 1825. Destilleriet ligger for foden af Storbritanniens højeste bjerg (1344 meter) af samme navn. Grundlagt af "Long" John McDonald, der for sin tid, var et tårn med sine 1,90 meter. Ben Nevis producerer både singlemalt og blends, og har ligeledes en blended malt, lavet som en hyldest til mindet om slaget ved Glencoe.

Billede på vej...
Ben Nevis Single Malt 10 år whisky

Produktdata

Varenummersmal0041
Alkoholprocent46.00
Volume0.05
OprindelseslandSkotland
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019