Deerstalker Allt A Bhainne 18 år Limited Release ¤

Deerstalker Allt A Bhainne 18 år Limited Release ¤


“Det bliver sagt at en Deerstalker bliver født, ikke brygget. Hans eksistens er ensom, hans eneste følgesvende er dyrene fra de vildeste områder – Den gyldne ørn, bjergharen.

Han lever med vinden i sit ansigt, ofte gennemvædet af sne og regn, ofte kølet af iskolde vinde.

Men han varmer sig selv med en dram a 'Uisge Beatha', Livets Vand; Hans tanker bliver opløftede og byfolkenes problemer er ikke hans.'

Deerstalker som brand var først ejet af en vin og alkohols sælger fra Edinburgh ved navn J. G. Thompson. Han bed mærke I vigtigheden af trademarks og indså at disse stolte, ligefremme men var indbegrebet af Højlandets ånd og registrerede navnet og mærkatet afbildet med Deerstalker I 1880, kun fem år efter at trademarks blev opfundet.

En ny serie af enkeltfadsaftapninger, der kun udgives i begrænset antal. Det er en kompleks dram med en cremet sødlighed og en lettere olieret, krydret smag. Den er modnet i en forhenværende bourbon hogshead, der producerer 347 flasker alt.

Allt-A-Bhainne – "Burn of milk" på gælisk Et ungt Speyside destilleri fra 1975, bygget til at levere whisky til forskellige Chivas blends. Der udgives ingen officielle maltwhisky fra destilleriet, kun uafhængige aftappere leverer dette. Destilleriet lukkede i 2002, men blev heldigvis genåbnet i 2005.

Billede på vej...
Deerstalker Allt A Bhainne 18 år Limited Release ¤

Produktdata

Varenummersmal3557
Alder18
Alkoholprocent48.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019