Tomatin Water Single Highland Malt Scotch Whisky

Whisky
Tomatin Water Single Highland Malt Scotch Whisky
579,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikTomatin Distillery – Et highland destilleri der tilbage i 70-erne, var Skotlands største med hele 23 stills igang. De havde mottoet ”Størst”! I 1984 køptes et skræntende Tomatin, af Japanske investorer, der startede en transformationsmission der lød: fra “Størst” til “Bedst”!

I dag udgiver Tomatin mange forskellige whiskyier, sælger på over 50 internationale markeder - missionen fra størst til bedst er godt på vej at lykkes!

De Fem dyder - er et koncept der taler til de ældgamle processer og materialer, som destillerimedarbejderne har brugt og bruger end i dag.

Vand (Water) fodrer træ; Træ (Wood) hold liv i ild; Ilden (Fire) giver liv til jord; Jorden giver os metal; Metal (Metal) samler vand; og cyklussen fortsætter ...

Vandudgaven - SHERRY BUTTS & BOURBON BARRELS 46%

Den femte fase af denne evighedscyklus, symboliserer naturligt rent og blødt vand fra Alt-na-Frith kilden, Tomatins private vandkilde, der løber lige gennem destilleriområdet. Udgaven er bevidst vinterdestilleret, hvor reduceret kontakt med kobberet, beriger den endelige smag. Der er produceret 6000 flasker.

Duft

Moden frugtagtig smag med chokolade-honningkage

Smag

Rig toffee og marsipan med blodorange marmelade

Eftertsmag

Opvarmning med en lang og olieagtig finish

Kommentar

Dejligt moden frugtagtig smag. Chokoladehonning og glat toffee suppleres med rig blod orange marmelade. Dette er en opvarmende whisky med en lang og olieagtig finish - whats not to like?

Varenummer: smal4135 - Kategori: . Brand: Tomatin Whisky
NavnTomatin Water Single Highland Malt Scotch Whisky
Varenummersmal4135
Vejledende udsalgspris inkl. moms579,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland