Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Bunnahabhain 2009 - 7 YO - The Pearls

Whisky
Bunnahabhain 2009 - 7 YO - The Pearls
599,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne 7 års Cask Strength Single Malt fra Bunnahabhain er udgivet i blot 349 eksemplarer ved en fadstyrke på 59,8%

 

Om The Pearls of Scotland

Konceptet med The Pearls of Scotland er ganske simpelt – at lave en serie af cask strength Scotch Whisky aftapninger, der i sandhed lever op til definitionen på en perle: ”En Perle er en genstand, der værdsættes højt for sin skønhed og sjældenhed”

The Pearls of Scotland er en serie af eksklusive single cask aftapninger fra nogle af Skotlands mest velansete destillerier. Udgivelserne udskiftes løbende, og aftappes ved fadstyrke, uden tilsætning af farve, og uden chillfiltering.

Hver udgivelse markeres for ophavsdestilleri, årgang, alkoholstyrke. Derudover markeres hver enkelt flaske med et individuelt nummer, og kommer i en mørkeblå gaveæske med gyldent tryk.

Om Bunnahabhain

Bunnahabhain er et af de mere velkendte Single Malt destillerier, og deres produkter kan findes i de fleste vinhandler herhjemme.

Destilleriet er kendt for at være et af de eneste (hvis ikke det eneste) Islay-destilleri hvis whisky primært består af ikke-peatede produkter. Med andre ord finder man ikke de klassiske (og yderst omdiskuterede) Islay-træk af tung baconrøg og havsalt i en whisky fra Bunnahabhain.

Varenummer: smcs5318 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnBunnahabhain 2009 - 7 YO - The Pearls
Varenummersmcs5318
Vejledende udsalgspris inkl. moms599,00 kr.
Alder7
Alkoholprocent59.80
Volume0.70
OprindelseslandSkotland