Franklin & Sons 1886 Cola - Softsdrinks

Franklin & Sons 1886 Cola - Softsdrinks


1886 Cola med vest afrikansk kolanød og  grønne kaffebønner

Med inspiration fra den unikke smagskombinationer skabt af Franklin-familien tilbage i 1886, er denne Cola smagfuld og interessant.

Krydret sødme fra over 30 forskellige urter og krydderier, balanceret med vanille og colombianske kaffebønne.

Indeholder ingen kunstige farver, smagsstoffer eller sødemidler og ingen konserveringsmidler.


Franklin & Sons
Franklin & Sons produkter så dagens lys i 1886 og Franklin brødrene etablerede sig hurtigt som eksperter i at skabe autentiske opskrifter af høj kvalitet baseret på lækre, håndplukkede ingredienser.

I vore dage videreføres traditionen med den serie af førsteklasses softdrinks, der er udviklet med ekspertise fra Shaker Bar School. Dette for at sikre, at aromaerne både kan nydes med og uden spiritus. Det spændende sortiment af softdrinks og mixers har vundet flere priser for god smag og kvalitet.

Alle softdrinks har deres eget smagfulde særpræg og kan ikke sammenlignes med lignende produkter på markedet, fordi de indeholder en spændende tredje ingrediens, som fx sort peber, kanel, stjerne-anis eller enebær. Alle med blid brus som også gør dem velegnede til mad.

Der anvendes udelukkende naturlige smagsstoffer, ekstrakter og farvestoffer. Konserveringsmidler eller sødestoffer findes ikke i softdrinks fra Franklin & Sons

Billede på vej...
Franklin & Sons 1886 Cola - Softsdrinks

Produktdata

Varenummersoft4379
Alkoholprocent0.00
Volume0.28
OprindelseslandStorbritannien
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019