Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

El Tequileño Añejo Gran Reserva

Tequila
El Tequileño Añejo Gran Reserva
875,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn yders kompleks añejo tequila af 100% agave. En særdeles velsmagende tequila!

Duft

Egetræ, vanilje, appelsin og bagt agave.

Smag

Søde egenoter, vanilje, bagt agave, søde krydderier, appelsiner, tørret frugt og karamel.

 

Om Produktet

El Tequileño Añejo Gran Reserva er lavet på 100% særligt udvalgt blå agave fra Jaliscos højland. Disse kombineres med mineralrigt vand fra El Volcan Del Tequila, og destilleres i pot stills af kobber. Tequilaen modnes derefter til perfektion i tønder af amerikansk og fransk eg. Denne tequila er et lykkeligt ægteskab mellem destilleriets bedste añejo tequia og mest eksklusive extra añejo tequila, hvilket resulterer i en tequila med enorm dybde og kompleksitet.

El Tequileño Añejo Gran Reserva er en såkaldt añejo tequila, og har dermed været lagret på tønder i minimum 1-3 år. Añejo tequilaer er ofte meget komplekse i smagen, og viser tydelige træk af de egetræsfade som de har lagt på.

El Tequileño Añejo Gran Reserva er udgivet ved en ABV på 40%.

Om El Tequileno

Tequileño er et af de mest højtrespekterede og populære premium tequilabrands i verden. Og ikke uden grund – destilleriet blev grundlagt i 1959 af Don Jorge Salles Cuervo i byen Tequila, Mexico. Destilleriet tog navnet efter byen – et navn, der ikke er helt tilfældigt. For byen Tequila er nemlig det sted, hvor den agave-baserede spiritus første gang blev destilleret, og det er også der, drikken har sit navn fra.

Ud over denne historiske arv er Tequileño også speciel i det, at den er et af de ganske få tequila-destillerier der udgiver sin tequila under eget navn. Normalvis er det sådan indenfor tequilabranchen, at destillerierne sælger deres tequila til uafhængige aftappere, som så forhandler den under eget navn. Tequileño håndterer hele processen selv – lige fra såning og høst af den blå agave, til blanding og aftapning af den endelige tequiladrik.

Tequileño udgiver i dag en række forskellige tequilaer: Under 1959 premium linjen finder man klassikere som blanco, reposado, cristalino og añejo; og til den der gerne vil have et mere økonomisk og drinks-fokuseret alternativ finder man en blanco og reposado.

Varenummer: tequ5271 - Kategori: . Brand: El Tequileño Tequila

Relaterede nyheder

NavnEl Tequileño Añejo Gran Reserva
Varenummertequ5271
Vejledende udsalgspris inkl. moms875,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandMexico