Stolnaya Lemon Russisk Vodka

Stolnaya Lemon Russisk Vodka


I ruinerne af det tidligere Sovjet opstår nye stjerner - og Ost Alko er en af dem. Et vodka destilleri ca. 65 km syd for Moskva viser vejen fremad ved hjælp af en gammel vodka opskrift og kvalitets råvarer. En lokal vandkilde - men blødt vand og uden brug af frugt essenser - er vigtige forudsætninger for Stolnaya Vodka. Det er også en særlig vodka flaske, da den blev lavet til Peter Den Store, og det er hans segl der er i bunden af flasken, og Ruslands ørn med de to hoveder der er på flaskens skuldre.

Den gamle opskrift - fra før år 1900 - på Smirnoffe vodka (og nej, det er ikke en stavefejl) er netop den der anvendes på Stolnaya Vodka. Smagen har meget lidt med den Smirnoff vodka der markedføres og produceres verden over. Den er nærmere amerikansk. Ost Alko producerer Smirnoffe vodka til hjemmemarkedet - men må ikke eksportere for amerikanerne. Men vodkaen er alligevel i Danmark - den hedder bare Stolnaya.

Denne version med Lemon. En blød og charmerende vodka, som kan narre selv den mest kyndige.

Duft: kraftig af citron/lemon, solid sødme og Stolnaya vodkaen er trængt i baggrunden. Opvarmet bliver lemon duften endnu mere tydelig og vodkaen meget mere sød.
Smag: Meget appetitlig, først en stor frugtsmag af citrus, så sødme, som søde appelsiner og så kommer styrken i alkoholen til sidst og rydder op.
Finish: en lang, sød citrus finish - holder stilen længe. En behagelig oplevelse.

Billede på vej...
Stolnaya Lemon Russisk Vodka

Produktdata

Varenummervodk1123
Alkoholprocent38.00
Volume0.70
OprindelseslandRusland
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019