Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Kingsbarns Lowlands Distillery Whisky

Grundlagt af Wemyss familien i 2014; The Kingsbarns Lowlands Distillery er et Lowlands destilleri som laver yderst velsmagende whisky.

Kingsbarns Destilleriet blev grundlagt af Wemyss familien i 2014. Destilleriet ligger i en flere hundrede år gammel gård bygget i den Georgiske stil. Denne borgagtige arkitekturstil var yderst populær i Storbritannien i 1700-1800 tallet, og den nyrenoverede gård lægger da også billede til Kingsbarns logo.

Derudover er duer en prominent del af Kingsbarns udtryk. Dette er en reference til det utroligt smukke, gamle dueslag som findes på Kingsbarns gården. Kingsbarns signaturwhisky Doocot (Scots for ”Dueslag”) er også navngivet i reference til dette dueslag.

Kingsbarns anvender udelukkende byg fra lokale marker i Fife. Vandet der anvendes til maltning tages direkte fra grundvandet hundrede meter under destilleriet. Til lagring har destilleriet fået hjælp af ingen ringere end Dr. Jim Swan, og dermed anvender destilleriet i høj grad Dr. Swan’s innovative STR teknik på de rødvinsfade, de i høj grad anvender til lagring af deres spiritus. Resultatet er en whisky der trods sin unge alder er frugtig, kompleks og fløjlsblød.

Wemyss Family Spirits

Wemyss (Udtalt ”Wiims”) er det skotsk-gæliske ord for ”huler” – navnet kan dateres tilbage til den skotske familie som i gammel tid havde hjemstavn på Wemyss Castle i kongeriget Fife. Denne frygtindgydende borg er placeret oven på et oldgammelt hulesystem.

Wemyss Family Spirits er grundlagt af søskendeparret William og Isabella Wemyss, med base i Fife-regionen af det skotske lavland. Siden 2014 har familien drevet deres eget malt whisky destilleri i form af Kingsbarns Lowland Distillery.

Derudover udgiver familien også uafhængige aftapninger under brandet Wemyss Malts. Kernen i Wemyss Malts er de tre prisvindende blended malt whiskys – The Hive, Peat Chimney og Spice King. Ud over disse indeholder Wemyss Malts også en række single cask aftapninger fra nogle af Skotlands bedste destillerier.


Sortering navn: Sortering pris:
Visning:


Kingsbarns Balcomie Single Malt Scotch Whisky
Varenummer: smal5642
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
569,00 kr.
Kingsbarns Bell Rock Cask Strength Single Malt
Varenummer: smcs5805
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
739,00 kr.
Kingsbarns Doocot Single Malt Scotch Whisky
Varenummer: smal5651
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
489,00 kr.
Kingsbarns Dream To Dram Single Malt Scotch Whisky
Varenummer: smal5641
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
489,00 kr.
Kingsbarns Dream To Dram Single Malt Scotch Whisky 5cl
Varenummer: smal5672
Volume: 0.05 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
69,00 kr.
Kingsbarns Falkland Single Malt Scotch Whisky
Varenummer: smal5804
Volume: 0.70 l.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
555,00 kr.
Ingen varer at vise