Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Om Mac Y

Mundskænke for det danske folk i over 25 år


Siden 1996 har Mac Y A/S været bannerfører for import og distribution af kvalitets spiritus i Danmark.

Startende som en hobby der tog overhånd, men i dag en seriøs partner for de danske specialbutikker med spiritus, barer, hoteller og restauranter.

Vi sender kun det ud til det danske marked, som er kommet gennem vores kvalitets- og smagskontrol. Vi ynder at kalde os selv for:

“Mundskænke for det danske folk”.

Søren Nørgaard
Direktør

 


Mac Y A/S blev stiftet i 1996 – og importerede primært whisky fra Skotland, Irland, Wales, Canada, Kentucky og Japan indtil år 2000. Mac Y A/S fik navnet “Danmarks Whiskyspecialist”.

I 2000 startede Mac Y A/S med at importere højkvalitets rom, og har d.d. det største romsortiment i Danmark fra egen import. Er det rom du søger, så er det Mac Y A/S du skal spørge. Med rette, anses Mac Y A/S som “Danmarks Romeksperter”.

Disse 2 primære spiritustyper har medført, at Mac Y A/S er arrangør af Den Danske Rom- og Whisky Festival, som årligt primo november, afvikles i Frederiks, i hjertet af Jylland.

Portvin, sherry, cognac, armagnac, calvados, vodka, gin, likør, ingefærvin, absint, cachaca, bitter, tequila, asti, prosecco og økologisk brændevin, er andre specialiteter Mac Y A/S repræsenterer i Danmark.

Rom- og whiskysmagninger er et speciale, som arrangeres i samarbejde med et landsdækkende forhandlernet for kundegrupper, virksomheder, klubber, aftenskoler o.l.

Mac Y A/S er blevet en seriøs og betroet leverandør til en eksklusiv målgruppe af specialbutikker, købmænd, pubber, barer, hoteller, restauranter og kroer.

Er du vores næste forhandler?

Mac Y