Rom- og Whiskyfestival

Rom- og Whiskyfestival

2021

Første fredag og lørdag i november

for 11. gang

Ideen om en Rom Festival er gammel i Mac Y regi. Da vi startede med at importere og sælge lagret rom med høj alder og kvalitet i år 2000, havde vi ingen idé om, hvor godt danskerne ville tage imod rommen. Flere var dog skeptiske og mente rom kun kunne nydes med cola – de fleste var heldigvis lette at overbevise om det modsatte.

I forbindelse med kampen for kvalitetsspiritus har vi nu afholdt vores festival i flere år, det blev faktisk 10. gang i 2019. Vi har valgt at sætte fokus på menneskene bag flaskerne, da det for os er meget vigtigt for vores valg, sammen med smagen, og det mener vi, I forbrugere også skal have en mulighed for at opleve.

Vi ses og vi glæder os til den årligt tilbagevende begivenhed med en god smag i munden.

Vedr. 2020 billetter

2020 er aflyst
Mac Y A/S er meget kede af at måtte aflyse Den Danske Rom- og Whiskyfestival 2020 p.g.a. Corona virus og de medfølgende strenge krav om forsamlingsforbud på 100 personer indtil 31. oktober 2020. Vi ser ingen mulighed for at der vil blive åbnet op for en stående (og spiritusnydende) forsamling på 1.200 personer. Som jo er det mål vi har opnået 10 år i træk.


Behold billetten
Vi håber du vil beholde din billet og evt. ekstra køb, samme priser og vilkår vil være gældende til festivalen 2021. Festivalen afholdes fredag 5. november og lørdag 6. november 2021.
Dine billetter vil være gyldige til festivalen i 2021, så du behøver ikke foretage dig noget.

Bemærk at MAC Y AS giver dig 100 kr. i rabat på køb af en flaske fra Rum Nation serien. Din billet gælder derfor også som en rabatkupon. Dette tilbud gælder allerede købte billetter og billetter indkøbt inden 31. december 2020.

Refundering
Ønsker du at få din billet refunderet, så skal du følge den vejlening, som du modtager på mail fra TicketMaster.

Mac Y