Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Rom- og Whiskyfestival

Rom- og Whiskyfestival

2021

Første fredag og lørdag i november

for 11. gang

Ideen om en Rom Festival er gammel i Mac Y regi. Da vi startede med at importere og sælge lagret rom med høj alder og kvalitet i år 2000, havde vi ingen idé om, hvor godt danskerne ville tage imod rommen. Flere var dog skeptiske og mente rom kun kunne nydes med cola – de fleste var heldigvis lette at overbevise om det modsatte.

I forbindelse med kampen for kvalitetsspiritus har vi nu afholdt vores festival i flere år, det blev faktisk 10. gang i 2019. Vi har valgt at sætte fokus på menneskene bag flaskerne, da det for os er meget vigtigt for vores valg, sammen med smagen, og det mener vi, I forbrugere også skal have en mulighed for at opleve.

Vi ses og vi glæder os til den årligt tilbagevende begivenhed med en god smag i munden.

Læs mere på www.romfestival.dk 

Vedr. 2020 billetter
2020 blev aflyst pga. Covid-19. Har du efter at være blevet kontaktat af TicketMaster valgt at beholde din billet, så vil den være gældende til festivalen 2021. Som tak for at beholde din billet får du 100 kr. i rabat på køb af en flaske fra Rum Nation serien. Din billet gælder derfor også som en rabatkupon. Dette tilbud gælder billetter indkøbt inden 31. december 2020.

Mac Y