Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Forhandlere

For forhandlere:

Er du ejer af en butik, en bar, en restaurant, en kro, en kantine, et hotel, er der tale om engros eller anden spændende form for virksomhed? Mac Y tager alle henvendelser seriøst.

Som kunde hos Mac Y, får du adgang til et stort sortiment af specialprodukter, som supermarkeder o.l. IKKE får adgang til. Altså det der gør din SPECIALbutik SPECIEL. Kontakt os allerede i dag og aftal et besøg.

I alt beskedenhed, så er Mac Y's spiritus skræddersyet til danskere med god smag for spiritus. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten – og alt gøres ikke op i kroner og ører. Til gengæld er der skruet helt op for de gode oplevelser og historierne.

Mac Y kan levere størstedelen, af hvad du har behov for, så dit spiritusudvalg kommer til at gøre en forskel. Og det er jo hvad det handler om.

Kontakt os på whisky@macy.dk for mere information fra vores salgsteam.

 

For private kunder:

Mac Y AS leverer til de danske specialbutikker. De fleste danske vin- og spiritusforretninger er kunder hos Mac Y, og har dermed adgang til Mac Y's sortiment af kvalitetsspiritus.

Du kan altså gå ud fra at din lokale vin- og spiritusforretning har Mac Y’s spiritus på hylden, da vi er landsdækkende.

Forvent dog ikke at alle produkter er på hylderne overalt i Danmark, men giv gerne din vinhandler et kald – eller et besøg – og bestil den flaske du har brug for. Mac Y leverer fra dag til dag såfremt lager haves.

Why choose Us?