Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Makar Gin

Håndlavet small-batch gin fra The Glasgow Distillery Company - yderst delikat og af høj kvalitet.

Makar Gin er en enebær-baseret håndlavet small-batch gin af ypperlig kvalitet. Navnet ’Makar’ kommer fra et oldgammelt skotsk ord for en digter – en ”versemager”.

Ginen trækker på det heldige nummer 7 – foruden enebærrene anvendes der 7 botanicals til  brygningen, og ginen destilleres 7 gange i en kobberkedel navngivet ’Annie’ - efter grundlæggerens oldemor.

Makar Gin er gået hen og blevet en stor succes i sit hjemland, og har siden sin lancering vundet adskillige gin-priser.

The Glasgow Distillery Company

The Glasgow Distillery Company er ganske ungt destilleri der – som navnet antyder – har base i Glasgow. Destilleriet blev grundlagt i 2014, og tager navn efter et af Glasgows oprindelige destillerier. Det gamle Glasgow Distillery Company blev grundlagt helt tilbage i 1770, men måtte dreje nøglen om i starten af 1900-tallet. Da det nye destilleri blev åbnet i 2014 var det det første Single Malt Whisky destilleri i Glasgow i over ét hundrede år.

Destilleriet laver en række forskellige spiritusprodukter, både Single Malt Whisky, Blended Whisky, Gin, Rom og Vodka, af disse bringer Mac Y deres ”1770 Single Malt Whisky” serie, samt deres ”Makar Gin” serie.


Sortering navn: Sortering pris:
Visning:


Ingen varer at vise