Festival Konkurrence - VIND EN PANAMA-TUR!

Udgivet 09-10-2018

Alle, der køber en flaske Abuelo* på Den Danske Rom- og Whisky Festival 2018, er med i lodtrækningen om én rejse til Panama med besøg på Abuelo-rommens hjem-destilleri Varela Hermanos!

Turen omfatter en 4 dages tur med følgende indhold:

  • Flyrejsen
  • Destilleri besøg
  • Oplev Tour de Panama
  • 3 overnatninger på hotel
  • Halvpension

(Rejseledsager kan tilkøbes)


Lodtrækningen finder sted efter festivalen slutning og vinderen kontaktes direkte mandag d. 5. november 2018.


Varela Hermanos historie strækker sig tilbage til 1908, hvor Don José Varela Blanco, en ung spansk immigrant, oprettede San Isidro sukkermøllen i byen Pesé. Den første sukkermølle i den daværende nyligt skabte Panamarepublik. Pesé, som selv blev oprettet i midten af det attende århundrede, ligger i en frugtbar dal i midten af Panama. Hovedbeskæftigelsen i denne dal er kultivering af sukkerrør, som ca. ti tusinde af dalens beboere arbejder med.


Ron Abuelo afspejler disse arbejderes passion og ønske om at producere den fineste rom i verden. Grundet Pesés beliggenhed i den lille dal på Azuero halvøen, med moderat nedbør, kolde nætter og fugtige dage, er alle vigtige faktorer for udvikling og modning af rom tilstede. I dette tropiske klima destilleres de lokalt dyrkede sukkerrør og lige ved siden af aldres rommen til perfektion i små udvalgte tønder af egetræ.


Abuelo betyder ”bedstefar” på spansk, og den gamle mand på mærkatet er et dejligt udtryk for essensen af produktet.

Se destilleriets egen video her: http://www.varelahermanos.com/en/history

*Konkurrencen gælder køb af følgende flasker: af Abuelo 12, Abuelo Centuria, Abuelo XV Tawny, Abuelo XV Napoleon, Abuelo XV Olorosso og Abuelo Finish Collection Three Pack.


Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019