Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Borders WS:02 - Borders The Long & The Short Of It

Whisky
Borders WS:02 - Borders The Long & The Short Of It
385,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikOm Produktet

Nogle siger, at der ikke er noget nyt i skotsk whisky. Vi siger - tænk om!

Fermentering (gæring) er en væsentlig del af det der bestemmer smagen i Scotch Whisky. I 2. udgave af Workshop Serien, har vi eksperimenteret med meget kort gæring på 55 timer og meget lang gæring på 150 timer. Begge gæringer blev derefter destilleret to gange og derefter side om side, modnet i 1st fill ex-bourbon egetræsfade.

Hver flaske af WS:02 Long & Short of it er individuelt nummereret, og kun 8.400 flasker frigives til salg rundt om i verden. 354 af dem er landet i Danmark.
 
THE SHORT - giver smag af friske stikkelsbærskind, citrusskal og grønne æbler
THE LONG - giver smag af rabarbermarmelade, røde ribs og granatæble
 
Om destilleriet

The Borders Distillery ligger – som navnet antyder – i det skotske grænseland, tæt på grænsen til England. Destilleriets hjertebarn er helt klart whisky, men eftersom det er et lovkrav at skotsk whisky skal være lagret minimum 3 år på fad, har destilleriet i mellemtiden lavet både gin og vodka – det første i form af William Kerr’s Gin, det andet i form af Puffing Billy Steam Vodka.

Selvom Borders Distillery teknisk set er et Lowlands destilleri, foretrækker de selv at undgå betegnelsen, da destilleriets grundlæggere ikke anser den som særligt rammende for den type whisky de laver.

The Borders Distillery udmærker sig ved at være ganske villige til at eksperimentere og prøve nye metoder: Eks. anvender de en langvarig fermentering på 80 timer. Derudover går destilleriet meget op i bæredygtighed – al deres maltede byg kommer fra lokale gårde, og resterne af deres maltningsproces bliver genanvendt som gødning til næste byghøst.

Varenummer: blen5862 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnBorders WS:02 - Borders The Long & The Short Of It
Varenummerblen5862
Vejledende udsalgspris inkl. moms385,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland