Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Caisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky

Whisky
Caisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky
415,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikRøget og dog yderst tilgængelig – herlig whisky både for dig der er nytilkommen og dig som er kender af peated whisky.

Duft

Urteagtige tørverøgsnoter samt et frisk og røget egetræspust.

Smag

Røget, med et strejf af sødme og vanilje.

Eftersmag

Afdæmpet – med egetræ og krydderi.

 

Om Produktet

Caisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky er en klassisk Island malt whisky. Kraftig og røget, men med en tilgængelighed som den har fået gennem sin dobbelte fadlagring. En ganske god introduktion til røget whisky.

En whisky med karakter – blandet på en base af udvalgte single malt whiskyer, som alle kommer fra de skotske øer. De forskellige single malts som denne whisky består af, blev først lagret på refill og first-fill hogshead fade af amerikansk egetræ. Dernæst blev de blandet, og efter sammenblandingen blev de lagret på 200 liters friske bourbontønder.

Caisteal Chamuis er udgivet non-chill filtered, uden tilsat farve og ved 46% alkohol.

Smagsnoter

Den anden lagringsperiode samt miksturen af forskellige single malts, har resulteret i et dybere lag i smagsoplevelsen. I duften finder man aromaer af frisk, velduftende egetræ, samt urteagtige tørverøgsnoter.

I smagen finder man foruden de klassiske røgede whiskysmagsnoter af lejrbål og havsalt også et strejf af sødme og vanilje, der til sidst går over i en afdæmpet eftersmag af krydret egetræsnoter

Caisteal Chamuis Whisky

Denne klassiske Island Style Blended Malt Whisky er navngivet efter Caisteal Chamuis (også kendt som ’Castle Camus’) - en gammel borgruin på Isle of Skye.

Udgivelsen er en hyldest til Hebridernes traditioner og kultur, og er derudover lavet som et (vellykket) eksperiment i at tage den klassiske Island whisky, med sin karakteristiske smag af salt og tørverøg – og give den et mildere og mere tilgængeligt udtryk. Dermed er den blandt andet velegnet til nytilkommende, der er interesserede i peated whisky.

Mossburn

Mossburn Distillers Ltd. er en uafhængig whiskyaftapper, der opkøber fade af whiskydestillerier, hvorpå de eksperimenterer både med indhold og med fad. Resultatet er en lang række spændende udgivelser, som absolut kan anbefales både til kendere og til nybegyndere.

MacY er meget glade og stolte af at kunne præsentere Mossburns sortiment her i Danmark. Deres udgivelser er altid af høj kvalitet – og så er prisen ganske overkommelig!

Varenummer: bmal5231 - Kategori: . Brand: Caisteal Chamuis Whisky

Relaterede nyheder

NavnCaisteal Chamuis Heavily Peated Blended Malt Whisky
Varenummerbmal5231
Vejledende udsalgspris inkl. moms415,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland