Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Wemyss - The Hive Blended Malt Sco. Whisky

Whisky
Wemyss - The Hive Blended Malt Sco. Whisky
425,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikThe Hive er en fantastisk introduktion til de frugtige Speysidewhiskyer – med afrundet, honningagtig sødme.

Duft

En bouquet af blomster og klistrede honningnoter.

Smag

Modne appelsiner og ingefær.

Eftersmag

Varm og frisk med kryddernellike og grapefrugt.

 

Om Produktet

The Hive er en small batch, håndlavet skotsk whisky som indfanger Speyside med sin afrundede, honningagtige sødme.

The Hive er en af Wemyss Family Spirits kerneprodukter, sammen med Spice King og Peat Chimney. Alle tre er blended malts, og indeholder dermed 100% malt whisky blandet fra forskellige (og hemmelige) destillerier. Alle tre udgivelser består af en Grundmalt og en Signaturmalt – grundmalten er mere eller mindre ens i alle tre, men signaturmalten er forskellig, og resultatet er tre whiskyer med yderst forskellige smagsprofiler.

Grundmalten er en harmonisk blanding af håndplukkede malt whiskyer fra hele Skotland, valgt ud fra hvor godt de supplerer Signaturmaltens kendetegn.

Signaturmalten er en blanding af honningsøde og citrusblomstrede malt whiskyer som alle har den karakteristiske afrundethed som man finder hos whisky fra Speyside regionen.

Grundmalten og Signaturmalten blandes derpå og lagres i 8 uger. Resultatet er en velbalanceret og sødmefuld Scotch malt whisky.

The Hive er udgivet non-chill filtered og ved en ABV på 46%.

Smagsnoter

I duften finder man appelsinblomster og honning hældt ud over varmt franskbrød med halvt smeltet smør. Maltbrød og gyldne sultanarosiner og blød Saffronsaroma.

Lifligt krydderi danser hen over tungen med frisk appelsinskal, samt varme som ved friskrevet ingefær og honning-toddy, der i eftersmagen går over i kryddernellike med grapefrugt og et strejf af tør lejrbålsrøg.

Wemyss Malts

Wemyss Malts drives af søskendeparret William og Isabella Wemyss, og består hovedsageligt af to serier af uafhængige aftapninger.

Core Collection

Core Collection er hjertet i Wemyss Malts – denne serie består af tre blended malt udgivelser, som hver især udtrykker forskellige skoler indenfor skotsk whisky. Peat Chimney er tungt røgede og salte. Spice King er krydret og kompleks, og The Hive er honningsød og frugtig. Alle tre udgivelser kommer i smukt designede gaveæsker.

Single Cask Collection

Single Cask Collection er en serie af enkeltfadsaftapninger fra nogle af Skotlands fineste destillerier. Udgivelserne er poetisk navngivet efter de associationer som smagsoplevelsen giver, og hver udgivelse kommer kun i ganske små antal.

Wemyss Family Spirits

Wemyss (Udtalt ”Wiims”) er det skotsk-gæliske ord for ”huler” – navnet kan dateres tilbage til den skotske familie som i gammel tid havde hjemstavn på Wemyss Castle i kongeriget Fife. Denne frygtindgydende borg er placeret oven på et oldgammelt hulesystem.

Wemyss Family Spirits er grundlagt af søskendeparret William og Isabella Wemyss, med base i Fife-regionen af det skotske lavland. Siden 2014 har familien drevet deres eget malt whisky destilleri i form af Kingsbarns Lowlands Distillery.

Derudover udgiver familien også uafhængige aftapninger under brandet Wemyss Malts. Kernen i Wemyss Malts er de tre prisvindende blended malt whiskys – The Hive, Peat Chimney og Spice King. Ud over disse indeholder Wemyss Malts også en række single cask aftapninger fra nogle af Skotlands bedste destillerier.

Varenummer: bmal5643 - Kategori: . Brand: Wemyss Malts Whisky

Relaterede nyheder

NavnWemyss - The Hive Blended Malt Sco. Whisky
Varenummerbmal5643
Vejledende udsalgspris inkl. moms425,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandSkotland