Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Mossburn Foursquare 12 YO Speyside BM Scotch Whisky

Whisky
Mossburn Foursquare 12 YO Speyside BM Scotch Whisky
725,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn limited edition sammenførelse af malt whisky fra Speyside, lagret på bourbonfade i 12 år med finish på romfade fra Foursquare Distillery, Barbados.

 

Om Produktet

The Mossburn Cask Collaboration Series er beviset på et langvarigt venskab, som sammenfører håndværk, viden og erfaring fra to spiritusproducenter. Dette er mødet mellem nysgerrige sind og passionerede sjæle.

Første udgivelse i serien er lavet i samarbejde med Foursquare Distillery. Denne spiritus begyndte som et helt igennem klassisk udtryk for Speyside Malt Whisky, og blev først lagret 12 år på ex-bourbon fade. Dernæst blev den ført over på amerikanske egetræsfade som tidligere havde været brugt til modning af Foursquare rom. Tønderne blev håndplukket på Foursquare destilleriet i St. Phillip, Barbados.

Mossburns master blender udvalgte en række modne Single Malt whiskyer fra forskellige Speyside destillerier, som alle eksemplificerer den klassiske Speyside profil med honning, krydderi og delikate, florale nøddenoter. Sammen med den kompleksitet som et romfad kan afgive er resultatet en utroligt dyb og smagfuld whisky.

Om Mossburn

Mossburn Distillers Ltd. er en uafhængig whiskyaftapper, der opkøber fade af whiskydestillerier, hvorpå de eksperimenterer både med indhold og med fad. Resultatet er en lang række spændende udgivelser, som absolut kan anbefales både til kendere og til nybegyndere.

MacY er meget glade og stolte af at kunne præsentere Mossburns sortiment her i Danmark. Deres udgivelser er altid af høj kvalitet – og så er prisen ganske moderat!

Varenummer: bmcs5753 - Kategori: . Brand: Foursquare Rom

Relaterede nyheder

NavnMossburn Foursquare 12 YO Speyside BM Scotch Whisky
Varenummerbmcs5753
Vejledende udsalgspris inkl. moms725,00 kr.
Alder12
Alkoholprocent57.70
Volume0.70
OprindelseslandSkotland