Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Gran Duque De Alba Solera Gran Reserva

Brandy
Gran Duque De Alba Solera Gran Reserva
385,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikBrandy Gran Duque de Alba blev første gang lanceret i 1945. Dokumenter i besiddelse af de nuværende ejere af Williams & Humbert, beskrive, hvordan vin købmand i Madrid på det tidspunkt var en stor ven af Hertugen af Alba.

Hertugen af Alba Jacobo Fitz-James Stuart y Falcó (far til den nuværende Hertuginden af Alba) krævede forud for lanceringen af deres nye eksklusiv brandy, at han ville døbe den efter hans navn.

Gran Duque De Alba Solera Gran Reserva er et ypperligt produkt. Det begynder med udvælgelsen af ​​gode hvide vine fra Palomino og Airen, som herefter modnes i fade af amerikansk eg, der tidligere har været hjem for Dos Cartados oloroso sherry fra W&H. Det ender med en gylden mahognifarvet Brandy med et sukkerindhold på 17 gr./l.

Duft:

En intens næse med noter af vanilje og barkflis

Smag og Eftersmag:

Karakteristiske balsamiske noter - minder os om brandyets lange tilstedeværelse i træ. Ganen er mellemtørr, glat og fuld, med brændte undertoner og antydninger til vanilje, efterfulgt af en lang, cremet og behagelig finish

Kommentar:

Lige god alene eller sammen med venner. At nyde et glas af denne gamle og elegante brandy, er en hyldest til vores smagsløge. Serveres ved stuetemperatur og varm den ved at holde hånden rundt om bunden. Perfekt til at sidde ved bordet og nyde en samtale efter et måltid.

Varenummer: bran3334 - Kategori: . Brand: Williams & Humbert Sherry, Brandy, Gin &am

Relaterede nyheder

NavnGran Duque De Alba Solera Gran Reserva
Varenummerbran3334
Vejledende udsalgspris inkl. moms385,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandSpanien