Gran Duque De Alba Oro

Gran Duque De Alba Oro


Brandy Gran Duque de Alba blev første gang lanceret i 1945. Dokumenter i besiddelse af de nuværende ejere af Williams & Humbert, beskrive, hvordan vin købmand i Madrid på det tidspunkt var en stor ven af Hertugen af Alba.

Hertugen af Alba Jacobo Fitz-James Stuart y Falcó (far til den nuværende Hertuginden af Alba) krævede forud for lanceringen af deres nye eksklusiv brandy, at han ville døbe den efter hans navn.

En exceptionel brandy med unik smag og duft, anskaffet igennem en lang lagrings proces i udvalgte egetræs fade, som tidligere er brugt til Dos Cartados Oloroso Sherry fra W&H. Brandyen er certificeret af Brandy de Jerez, som en Solera Gran Reserva, den har en blank farveblanding af gammel mahogni og ibenholt, samt et sukkerinhold på 17 gr./l.

Duft:

En intens næse med noter af vanille og jordtoner, uden tvivl på grund af brandyets lange aldring

Smag og Eftersmag:

En overdådigt kompleks gane, let sødlig med en dyb smag og en finish, der er fyldig og cremet, men alligevel fløjlsagtig på samme tid

Kommentar:

Serveres ved stuetemperatur, så den kan varme op i hånden. Fremragende ved specielle lejligheder, hvor der bare skal nydes!

Billede på vej...
Gran Duque De Alba Oro

Produktdata

Varenummerbran3336
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandSpanien
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019