Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Deau Cognac Louis Memory Hors D'age

Cognac
Deau Cognac Louis Memory Hors D'age
2.609,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn skat der skal bevares ... Denne high-end Cognac er en juvel. Den blev udviklet til hyldest til den mand, der grundlagde Moisans Estate i 1685: Louis Deau.

Denne Cognac, Louis Memory Hors-d’âge er lavet af gammelt og sjældent eaux-de-vie fra Grande Champagne, det mest prestigefyldte område i Cognac.

Den yngste eau-de-vie stammer fra 1979, mens den ældste dateres 1916. Kombinationen af ​​disse to skatte af Grande Champagne er den prestigefyldte Cognac af Louis Memory.

”Som alderen af en smuk kvinde vil hemmeligheden for denne perle bevares ... den sover i mange lange år i en atmosfære med perfekt hygrometri. Den udvikler sig langsomt og får visdom mellem vores vægge”.

Duft

Der frigives duft af honningbusk, fersken, figner, vanilje, kanel og cigarboks

Smag

Du smager noter af citrus, fed kvede gelé. Smagen angriber på en blød silkeagtig måde, hvorefter mere livlige og musky aromaer som kanel og mandel overtager, efterfulgt af et strejf af vanille

Eftersmag

er er en vidunderlig finish. På ganen er der lækre og intense noter af cedertræ og tobak

Kommentar

Denne Louis-Cognac Cognac er bedst tjent tør, i et tulipanglas og helst ved stuetemperatur. Den lange og intense afslutning, er netop et af de øjeblikke, du gerne vil dele med andre nydere!

Varenummer: cogn3623 - Kategori: . Brand: Deau Cognac

Relaterede nyheder

NavnDeau Cognac Louis Memory Hors D'age
Varenummercogn3623
Vejledende udsalgspris inkl. moms2.609,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandFrankrig