Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Dos Maderas Caribbean Añejo 5+5 år + 2 glas

Spirit Drink
Dos Maderas Caribbean Añejo 5+5 år + 2 glas
469,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn delikat blanding fra Barbados og Guyana. To lande med deres egen romstil. Begge lande laver nemlig rom på pot stills og kolonneapparat. Den kraftige og aromatiske rom laves på pot stills og den mere blide og afrundede på mere moderne kolonneanlæg.

Det er en virkelig god spiritus. Født på samme måde som ”Dos Maderas 5+3” og ”Dos Maderas 10+5 Luxus”. Håndlavet og lagret i Caribien som det første. Herefter sendes rommen til Williams & Humbert Bodega i Jerez, hvor den får en tur i et system der ligner en solera. ”Dos Maderas” er spansk og betyder netop to slags træ, hvilket henviser til måden den lagres og modnes på.

Forskellen på de Dos Maderas forskellige produkter er lagringstiden. Denne udgave er 10 år undervejs. Først 5 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 5 år i Spanien i ex-sherry fade. 3 år på tidligere Dos Cartados Olorosa fade og derefter 2 år på 20-årig Don Guido PX fade – derfor 5+5, måske enda 5+3+2 … derav navnet Tripple Aged!

Duft

Rund og næstens fløjelsblød duft af fad, kryderier og sødme

Smag

Blød og delikat med noter af rosin, figen og vanilje

Eftersmag

Den unikke sammensmeltning af kulturer giver rommen en lang afrundet sødme

Kommentar

Nydes med fordel ren i et velegnet glas, men også meget brugt af professionel bartendere i div. cocktails. En majestætisk spirit drink med det bedste fra Barbados, Guyana og Spanien

Varenummer: gave5057 - Kategori: . Brand: Dos Maderas

Relaterede nyheder

NavnDos Maderas Caribbean Añejo 5+5 år + 2 glas
Varenummergave5057
Vejledende udsalgspris inkl. moms469,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandGuyana