Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Writers' Tears - Gift Book - 3x5cl

Whisky
Writers' Tears - Gift Book - 3x5cl
215,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikWalsh Whiskey Distillery åbnede første dørene op tilbage i 1999. Distilleriet er skabt Bernard og Rosemary Walsh, der som en Family Business har dedikeret deres arbejde, til at genoplive den gamle irske whiskey tradition, og dette må de siges at lykkedes med! 
De skriver selv: "Vi skaber moderne innovationer og udtryk, til glæde for ganer verden over, ved brug af oldgamle opskrifter fra Irlands gyldne æra af Whiskey destillation... Vores filosofi støttes op af vores familiemotto Never Say Die. Dette robuste motto, vores passion, innovatio, samt sans for detalje, driver vores familiedrøm til at skabe et eftermæle af fantastiske whiskeyer."

Unik gaveæske med 3 irske whiskeyer.

Cask Strenght 

Et ekseptionel ægteskab af Single Pot Still og Single Malt Irsk Whiskey. Founder og Master destiller Bernard Walsh udvælger hvert år en håndfuld fade, der bliver til denne super premium cask streng whiskey. 3 gange destilleret, non-chill filtered, modned på eks bourbonfade og flasket på hele 54,5%.

Duft

Ingefær, peber, butterscotch

Smag

Ristet eg, kiks, mørk chokolade, sød vanilje

Eftersmag

Ekseptionel afslutning, fuld af karakter og smag

 

 

Copper pot

Writers' Tears Copper Pot er et unikt ægteskab af aldret single pot still og single malt irsk whiskey. Destilleret udelukkende af byg (både maltet og umaltet) hvilket utvivltsom gør denne whiskey til en unik irlænder. Writers' Tears er 3 gang destilleret, ikke røget og modnet i flamberede eks bourbonfade.

40%

Duft

Æbler, vanilje

Smag

Let krydret, ingefær, frugthave

Eftersmag

Lang og elegant, mørk chokolade

 

 

Double Oak

Writers' Tears Double Oak er en eksklusiv Irsk whiskey er er kommet til af to forskellige slags fade og to stile af premium Irsk whiskey. Et blend af Single Pot Still og Single malt irsk whiskey, aldret i eks bourbonfade af Kentucky og Franske Cognac fade. Whiskeyen er 3 gange destilleret, non-chill filtered og flasket ved 46%. Whiskeyen er et fælles produkt af Walsh familien (Irland) og Legaret familien (Cognac, Frankrig).

De franske cognacfade har tidligere indholdt Deau XO cognac, et produkt der også importeres af Mac Y.

Duft

Sød vanilje, kanel, blommer og pære

Smag

Citrusskal, chokolade undertoner, vedvarende kryddderier

Eftersmag

Elegant, smagsfyldt

 

 

Varenummer: gave5172 - Kategori: . Brand: Writers Tears Irish Whiskey

Relaterede nyheder

NavnWriters' Tears - Gift Book - 3x5cl
Varenummergave5172
Vejledende udsalgspris inkl. moms215,00 kr.
Alkoholprocent46.33
Volume0.05
OprindelseslandIrland