Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Abuelo 7 YO & 4 Ginger Beer Gaveæske

Rom
Abuelo 7 YO & 4 Ginger Beer Gaveæske
399,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne gaveæske indeholder en flaske rom Abuelo 7 års, samt 4 Franklin & Sons ginger beers – perfekt egnet som gave til enhver lejlighed!

Duft

Fyldig duft, appelsin og kandis. Noter af figen, kanel og tørrede frugter

Smag

Kompleks, med noter af dadler, rosiner og vanilje

Eftersmag

Sød og afrundet, med karamel

 

Om Produktet

Abuelo 7 år Añejo Reserva Superior er en lækker blanding af forskellige rom af ypperlig kvalitet, alle lagret i særligt udvalgte små egetønder. En lækker rom, der både gør sig godt neat og i cocktails.

Abuelo 7 år Añejo Reserva Superior er udgivet ved en ABV på 40%.

Smagsnoter

Duften er fyldig, med noter af kandis, figen, kanel, og tørrede frugter – særligt appelsin. Smagen er kompleks og fyldig, med noter af dadler, rosiner og vanilje. Derudover spiller sukkeret godt sammen med krydderierne, hvilket gør rommen spændende. Eftersmagen går over i en balanceret og velafrundet sødme, hvor man også fornemmer noter af karamel.

Om Abuelo

Abuelo er en såkaldt Single Estate Rum. Det vil sige at hele produktionen – lige fra at sukkerrørene bliver sået til at rommen hældes på flaskerne – håndteres af destilleriet.

Markerne hvor sukkerrørene vokser, er ejet af Abuelo, og både såning og høst foregår på traditionel manér ved håndkraft. Ligeså foregår gæring og destillation på egne kedler, og rommen lagres på bourbonfade i egne lagerhuse.

En helt unik lagringsmetode

Abuelos lagring er helt igennem unik indenfor romverdenen. Dette skyldes i høj grad klimaet i Pesé – den lille, frodige dal på Azuero halvøen i Panama, hvor destilleriet ligger, har moderat nedbør, kolde nætter og fugtige dage. Alle disse er med til at give rommen en helt speciel modningsproces. De forårsager nemlig, at rommen får en usædvanligt høj andel Angel’s Share. Angel’s Share (”Englenes Andel”) er den mængde af spiritus, der hvert år fordamper som del af modningsprocessen. I Panama er den oppe på hele 10%! Ligeså reduceres alkoholprocenten også med ca. 1% årligt, så man har altså at gøre med en hastig reduktion af den rom, der er inde i fadet.

For at opveje dette, anvender man den såkaldte ’Vintage Pallet’ metode. Her genopfylder man fadene hvert andet år med rom fra andre fade fra samme batch. Altså sikrer man sig, at fadene forbliver nogenlunde fyldte – og at de fortsat har samme alder!

Varenummer: gave5456 - Kategori: . Brand: Abuelo Ron Panama

Relaterede nyheder

NavnAbuelo 7 YO & 4 Ginger Beer Gaveæske
Varenummergave5456
Vejledende udsalgspris inkl. moms399,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume1.50
OprindelseslandDanmark