Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Abuelo 12 YO & 4 Ginger Beer Gaveæske

Rom og Rombaseret Spiritus
Abuelo 12 YO & 4 Ginger Beer Gaveæske
499,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne gaveæske indeholder en flaske rom Abuelo 12 års, samt 4 Franklin & Sons ginger beers – perfekt egnet som gave til enhver lejlighed!

Duft

Afrundet og balanceret – noter af vanilje, tørrede frugter, tobak og chokolade

Smag

Noter af kakao, tørrede svesker, ristet egetræ og nødder

Eftersmag

Intens, afrundet og fyldig

 

Om Produktet

Abuelo 12 år Añejo Reserva Superior er lagret i håndplukkede amerikanske egetønder med en endelig modning ved lavere alkoholprocent, hvilket resulterer i en rom af bemærkelsesværdig kvalitet, med dybe noter af tørrede frugter.

Abuelo 12 år Añejo Reserva Superior er udgivet ved en ABV på 40%.

Smagsnoter

Duften er afrundet og yderst afbalanceret. Man bemærker noter af vanilje tørrede frugter, tobak og chokolade. I smagen mødes man af kakaonoter, samt tørrede svesker, ristet egetræ og nødder, der går over i en intens, afrundet og fyldig eftersmag.

Om Abuelo

Abuelo er en såkaldt Single Estate Rum. Det vil sige at hele produktionen – lige fra at sukkerrørene bliver sået til at rommen hældes på flaskerne – håndteres af destilleriet.

Markerne hvor sukkerrørene vokser, er ejet af Abuelo, og både såning og høst foregår på traditionel manér ved håndkraft. Ligeså foregår gæring og destillation på egne kedler, og rommen lagres på bourbonfade i egne lagerhuse.

En helt unik lagringsmetode

Abuelos lagring er helt igennem unik indenfor romverdenen. Dette skyldes i høj grad klimaet i Pesé – den lille, frodige dal på Azuero halvøen i Panama, hvor destilleriet ligger, har moderat nedbør, kolde nætter og fugtige dage. Alle disse er med til at give rommen en helt speciel modningsproces. De forårsager nemlig, at rommen får en usædvanligt høj andel Angel’s Share. Angel’s Share (”Englenes Andel”) er den mængde af spiritus, der hvert år fordamper som del af modningsprocessen. I Panama er den oppe på hele 10%! Ligeså reduceres alkoholprocenten også med ca. 1% årligt, så man har altså at gøre med en hastig reduktion af den rom, der er inde i fadet.

For at opveje dette, anvender man den såkaldte ’Vintage Pallet’ metode. Her genopfylder man fadene hvert andet år med rom fra andre fade fra samme batch. Altså sikrer man sig, at fadene forbliver nogenlunde fyldte – og at de fortsat har samme alder!

Varenummer: gave5457 - Kategori: . Brand: Abuelo Ron Panama

Relaterede nyheder

NavnAbuelo 12 YO & 4 Ginger Beer Gaveæske
Varenummergave5457
Vejledende udsalgspris inkl. moms499,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume1.50
OprindelseslandDanmark