Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Gin Time - Hayman´s London Dry Gin + Mango

Gin
Gin Time - Hayman´s London Dry Gin + Mango
425,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne gaveæske indeholder 1 flaske Hayman’s London Dry Gin, 1 flaske Marie Brizard Mangue Sirup, og 3 flasker Franklin & Sons Lemon Tonic – perfekt egnet som gave til enhver lejlighed!

Duft

En perfekt balanceret kombination af sprød enebær og friske citroner

Smag

Fremtrædende enebær, tydelig citrus og varme krydderier

Eftersmag

Citrus og krydderier bærer igennem og giver plads til en meget glædelig jordnær afslutning

 

Om Produktet

Den rette balance mellem enebær, koriander, citron- og appelsinskal, sammen de øvrige botanicals, afgøres ved gammeldags håndværk. Herefter dampes botanical-blandingen i engelsk hvedesprit en hel dag inden den destilleres.

Med den pleje og opmærksomhed sikres det, at Haymans London Dry Gin forbliver en klassisk gin. Frisk, skarp og elegant - lige præcist som den skal være.

Ginens alkoholindhold ligger på 41,2%.

Smagsnoter

En frisk, sprudlende og elegant gin med forfriskende noter af enebær, eksotiske krydderier og livlige citrusfrugter.

Cocktails

Hayman’s Gin & Mango

Highball glas med is

2 dele Hayman’s London Dry Gin
4 dele Franklin & Sons Lemon Tonic

1 del Marie Brizard Mangue Sirup
Garniser evt. med en skive citron

Om Hayman’s

Hayman’s of London blev grundlagt i 1863, og er dermed er et af verdens ældste gindestillerier. Destilleriet drives den dag i dag stadigvæk af Hayman familien, nu i 5. generation.

Destilleriet anvender tre utroligt smukke kobber pot stills, der – traditionen tro – er navngivet efter kvinderne i familien.

Hayman’s specialiserer sig i traditionelle gintyper som London Dry, Old Tom og Sloe Gin. Opskrifterne er stadig de samme, som de var for 150 år siden, og kun de ypperligste botaniske ingredienser anvendes.

Selvom Hayman’s hovedsageligt laver gin af den gamle skole, betyder det ikke at deres udvalg er stift eller kedeligt – Hayman’s laver ofte nye, spændende udgivelser som på den ene eller anden måde hylder ginens historie.

Blandt andet var det dem, der bragte både Sloe Gin og Old Tom ginstilarterne tilbage på verdenskortet. Hayman’s Gently Rested, der, inspireret af dengang gin blev solgt på fad, lagres på fad et par uger inden den sættes på flaske. Derudover er destilleriet også kommet med en stor innovation i form af Hayman’s Small Gin – en gin som er yderst koncentreret i smagen men med samme alkoholindhold som en normal gin. Det betyder at man kan lave en drink der kræver meget mindre gin for at opnå samme smag – og dermed kan man lave en drink der er meget lav på alkohol.

Varenummer: gave5503 - Kategori: . Brand: Gin Time

Relaterede nyheder

NavnGin Time - Hayman´s London Dry Gin + Mango
Varenummergave5503
Vejledende udsalgspris inkl. moms425,00 kr.
Alkoholprocent41.20
Volume1.50
OprindelseslandDanmark