Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Gin Time - Hayman's Peach & Rose Cup & 4 x Lemon Tonic

Gin
Gin Time - Hayman's Peach & Rose Cup & 4 x Lemon Tonic
389,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne gaveæske indeholder 1 flaske Hayman’s Peach & Rose Cup, samt 4 Franklin & Sons Lemon Tonics – perfekt egnet som gave til enhver lejlighed!

 

Om Produktet

Hayman’s Peach & Rose Cup er small batch udgivelse, produceret i et lille antal. Smagsoplevelsen vil bringe dig ud i sollyset – med sprudlende søde frugtige noter. Perfekt til sommerens varme vejr, om det så er i parken, i haven eller ved stranden.

Peach & Rose Cup er inspireret af de traditionelle Fruit Cups - en drink, der er blevet nydt i England siden den Victorianske tid. Kombinationen af en basespiritus af gin sammen med frugt, likører og krydderier. Traditionelt bliver disse blandet op med engelsk limonade, men da denne kan være svær at finde herhjemme anbefaler vi i stedet at den serveres med Franklin & Sons Lemon Tonic.

Ginens alkoholindhold ligger på 25%.

Smagsnoter

Smagsoplevelsen vil bringe dig ud i sollyset – med sprudlende søde frugtige noter. Perfekt til sommerens varme vejr, om det så er i parken, i haven eller ved stranden.

Cocktails

Peach & Rose Tonic

50ml Hayman’s Peach & Rose Cup
Franklin & Sons Lemon Tonic
Fyld et highball glas med is, Hæld 50 ml Hayman’s Peach & Rose Cup i glasset. Fyld op med Franklin & Sons Lemon Tonic. Garniser med en skvis citron.

Om Hayman’s

Hayman’s of London blev grundlagt i 1863, og er dermed er et af verdens ældste gindestillerier. Destilleriet drives den dag i dag stadigvæk af Hayman familien, nu i 5. generation.

Destilleriet anvender tre utroligt smukke kobber pot stills, der – traditionen tro – er navngivet efter kvinderne i familien.

Hayman’s specialiserer sig i traditionelle gintyper som London Dry, Old Tom og Sloe Gin. Opskrifterne er stadig de samme, som de var for 150 år siden, og kun de ypperligste botaniske ingredienser anvendes.

Selvom Hayman’s hovedsageligt laver gin af den gamle skole, betyder det ikke at deres udvalg er stift eller kedeligt – Hayman’s laver ofte nye, spændende udgivelser som på den ene eller anden måde hylder ginens historie.

Blandt andet var det dem, der bragte både Sloe Gin og Old Tom ginstilarterne tilbage på verdenskortet. Hayman’s Gently Rested, der, inspireret af dengang gin blev solgt på fad, lagres på fad et par uger inden den sættes på flaske. Derudover er destilleriet også kommet med en stor innovation i form af Hayman’s Small Gin – en gin som er yderst koncentreret i smagen men med samme alkoholindhold som en normal gin. Det betyder at man kan lave en drink der kræver meget mindre gin for at opnå samme smag – og dermed kan man lave en drink der er meget lav på alkohol.

Varenummer: gave5515 - Kategori: . Brand: Gin Time

Relaterede nyheder

NavnGin Time - Hayman's Peach & Rose Cup & 4 x Lemon Tonic
Varenummergave5515
Vejledende udsalgspris inkl. moms389,00 kr.
Alkoholprocent25.00
Volume1.50
OprindelseslandDanmark