Makar Glasgow Gin

Makar Glasgow Gin


Glasgow Distillery kan spores tilbage til 1770, da det oprindelige Glasgow Distillery blev opført på Dundashill – i løbet af 1800 fungerede det under navnet Glasgow Distiling Company, og var velkendt for deres pot stills og røgede whisky. I 1902 lukkede destilleriet og blev fuldstændig jævnet med jorden, så intet er tilbage fra dengang. I 2012 besluttede Liam Hughes og hans forretningspartnere at Glasgow længe nok havde eksisteret uden et destilleri, der lavede single malt og de begyndte at arbejde hen mod åbningen af et sådan. Destilleriet startede produktionen af Makar Gin i 2014 – den første i Glasgows historie, og fyldte deres første fad d. 4 marts 2015.

Cashflow er kritisk, når man begynder en ny virksomhed, så mens whiskyen ligger på egetræsfade og venter på at blive gammel nok til at kunne sælges – så producerer man gin, der hurtigt kan omsættes og blive til penge til løn og betaling for de løbende daglige omkostninger.

Makar har noget med tallet syv. Der er syv forskellige botaniske smagsgivere, der omgiver de bærende enebær i ginnen, og den bliver destilleret syv gange i en kobberkedel med navnet ’Annie’, efter en af stifterne, Liam Hughes’, bedstemor. Hun var den første til at kickstarte holdets passion for innovation og kvalitet.

syv botaniske smagsgivere: sort peber, lakrids, rosmarin, korianderfrø, kassiabark, kvanrod og citronskal.

 

Billede på vej...
Makar Glasgow Gin

Produktdata

Varenummergin03775
Alkoholprocent43.00
Volume0.70
OprindelseslandStorbritannien
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019