Tranquebar Colonial Navy Gin

Tranquebar Colonial Navy Gin


Præcis som i 1600-tallet destilleres Tranquebar Gin stadig i Holland, nu i Genever hovedstaden Schiedam, af det estimerede Royal Dirkzwager Distillery, der er grundlagt helt tilbage i 1879. Destilleriets Master Distiller, Michael Schultz, destillerer og aftapper Tranquebar Gin i små partier, med individuelt flaske nummer, og årgangsangivelse.

Tranquebar Colonial Gin er baseret på en originalopskrift fra Jan de Willums familiearkiv. De mange nye og eksotiske krydderier som
Ost–Indisk Kompagnis skibe hjemtog til Danmark inspirerede ham til, at skabe en ny version af den traditionelle Genever, som blev produceret på hans families destilleri i Amsterdam.
Opskriften er stadig den samme, og består udover de klassiske ginkrydderier: Enebær, koriander, appelsinskal, citronskal, og kvanrod – også af mere eksotiske smagsgivere som kardemomme, kanel, muskatnød og Darjeeling te, alle fra ’Ostindien’. I smagen er Tranquebar Gin en klassisk Colonial Gin, med en varm fyldig, blød og krydret med et friskt pust af appelsin og citrus.

Mac Y anbefaler, at du nyder dagens gin med Thomas Henry Tonic og garnerer med appelsinskal.

Billede på vej...
Tranquebar Colonial Navy Gin

Produktdata

Varenummergin04241
Alkoholprocent52.00
Volume0.70
OprindelseslandHolland
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019