Bareksten Navy Strength Gin

Bareksten Navy Strength Gin


En ren smag af Norge, inspireret af gamle håndværkstraditioner, er sjælen i Barekstens vidunderlige spiritus verden. De Norske urter, kartofler og bær, kæmper alle en intens og uendelig kamp i ekstreme omgivelser, hvor kun de stærkeste og mest stædige overlever. Barekstens ingredienser - lever i denne natur, og danner grundlaget for den rå smag hos Barekstens Navy Strength Gin med 58% ABV.

Oprindelsen er ideen om ”proof spirits”, der stammer fra 1700-tallet. På dette tidspunkt fik britiske sejlere rationer af rom. For at bevise at rommen ikke var vandet, blev små krybdyr smidt i, for at derefter sættes ild til. Hvis ikke de antændte, var der for meget vand og det blev anset for at være ”under proof”.

Bareksten Navy Gin er en krydret og fyldig gin, med en lang og glat finish med frugt og krydderier. Det gør den fantastisk til cocktails, da den opretholder den typiske botaniske gin karakter selv i små mængder.

Duft

Bareksten Navy Strength Gin er en kraftig gin med en klar duft af enebær, blomster, appelsin, samt friske og kraftige kryddernoter

Smag

Vær klar på enebær, der efterfølges af en rig og frugtagtig fornemmelse

Eftersmag

I slutningen kommer der peber og en lækker bitterhed, sammen med at blomsternoterne afslører helt til sidst

Kommentar

En rig og kraftig gin. Is og Gin med frisk limejuice - verdensklasse! (kan spædes med lidt Franklin Original Tonic)

Billede på vej...
Bareksten Navy Strength Gin

Produktdata

Varenummergin04535
Alkoholprocent58.00
Volume0.70
OprindelseslandNorge
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019