Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Cubical Ultra Premium

Gin
Cubical Ultra Premium
425,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne tredobbelte destillerede gin er lavet i England (Langley Distillery) af en kombination af 11 “botanicals” (enebær, korianderfrø, kvanrod, appelsinskal, citronskal, orris rod, lakridsrod, kanel, mandelskal, appelsin og Buddhas hånd). Buddhas hånd er en variant af citrustræet cedrat som med sine gule frugter ligner lidt en lille hånd. De symboliserer lykke og velstand. Den er meget velduftende og ikke så bitter som andre citrus, den bruges ofte i gourmet desserter for sin aroma og mildhed.

Gin-basen bliver lavet på en hundrede år gammel destillator, som er en af de ældste kobbergrydedestillatorer der stadig producerer spiritus.

Herefter bliver den eksporteret til Spanien, hvor der tilføjes lokale ”botanicals”. Der er derimod ikke tilsat kunstig farve og sukker i denne gin.

Duft

Fremherskende noter af Buddhas hånd, kardemomme og enebær

Smag & Eftersmag

Intens og delikat smag med en overvægt af citrus noter fra Buddhas hånd, efterfulgt af enebær, kardemomme og søde orange noter, som er indhyllet i en finish af blomsteragtige noter

Kommentar

Cubical Ultra Premium er sublim, frisk og vedholdende i en helt normal Gin & Tonic - måske med en lakridspipe i glasset!

The Perfect Serve

Et lavt glas fyldes med is
5 cl Cubical Ultra Premium Gin
Toppes op med Franklin & Sons Natural Indian Tonic
Garner med limebåd eller appelsinskal... og evt. lakridspibe ;) 

Varenummer: gin04547 - Kategori: . Brand: Cubical Gin

Relaterede nyheder

NavnCubical Ultra Premium
Varenummergin04547
Vejledende udsalgspris inkl. moms425,00 kr.
Alkoholprocent45.00
Volume0.70
OprindelseslandSpanien