Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Warner's Rhubarb Gin - Tube

Gin
Warner's Rhubarb Gin - Tube
379,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutik



Verdens første gin lavet på rabarber! Flasken var oprindeligt tiltænkt som en limited edition udgivelse, men den viste sig hurtigt at være særdeles populær. Derfor er den nu blevet en af Warner’s signaturudgivelser.

Duft

En eksplosion af frisk, syrlig rabarber med en knivspids sort peber.

Smag

Kompleks og læskende rabarber med kardemomme og søde appelsiner.

Eftersmag

Lang og sød – med rabarber og kanel.

 

Om Produktet

Denne frugtgin fra Warner’s er verdens første rabarbergin; og en hel tredjedel af flaskens indhold er ren og skær saft fra friskpressede rabarbere. Det er ikke nogen let sag at samle nok rabarbersaft til en hel batch: Det kræver utroligt meget arbejde - og rigtigt, rigtigt meget rabarber. Derudover kan flasker fra forskellige batches godt ende ud med ret forskellige kulører: Dette skyldes, at rabarber indeholder anthocyaniner – en gruppe farvestoffer, hvis kosmetiske effekter kan være ganske uforudsigelige.

Andre ingredienser inkluderer Warner’s klassiske botanicals: enebær, korianderfrø, håndplukkede hyldeblomster, kardemomme, sort peber, kanel, kvanrod, appelsinskal, citronskal, plus en hemmelig ingrediens…

Ginens alkoholindhold ligger på 40%.

Smagsnoter

Godt med rabarber på næsen! Warner’s beskriver det selv meget rammende som en ’eksplosion’. Derudover er der også et lille strejf – nærmest kun en knivspids – af sort peber. Smagen er yderst kompleks – stadigt godt med læskende rabarber, samt kardemomme og appelsinsødme, indtil den i eftersmagen (som er lang og sød) får tilføjet en note af kanel.

Cocktails

Rhubarb & Juliet

Glas med isterninger

1 del Warner's Rhurbarb Gin

2 dele Franklin & Sons Rhubarb Tonic, Indian Tonic eller Ginger Ale

Pynt evt. med en sød frugt - appelsin eller jordbær

The Loved One

Cocktailglas

2 dele Warner's Rhurbarb Gin

1 del Citronsaft

1/2 del Sukker Sirup

Mouserende Vin i passende mængde

Pynt evt. med et rabarberbånd

Om Warner’s

Warner’s Gin Distillery blev grundlagt i 2012 af makkerparret Tom Warner og Sion Edwards. Oprindeligt bar brandet navnet ”Warner-Edwards” efter de to ejere, og man finder stadig dette navn på ældre udgivelser.

I 2016 forlod Edwards branchen, og brandet skiftede i 2019 navn til Warner’s. Dog beholdte man logoet, der viser en engelsk løve (Warner) der holder et ginglas oppe sammen med en walisisk drage (Edwards).

I dag drives virksomheden af ægteparret Warner.

Helt fra starten er Warner’s blevet drevet med tre enkle mål – ingredienserne skulle dyrkes lokalt, produktionen skulle være bæredygtig, og ginen skulle være hamrende lækker!

Familiegården blev bygget om til et gindestilleri, og dermed var det jo oplagt selv at lave ingredienserne – botanicals, grønsager og frugter fra egne haver, vand fra egen kilde og honning fra egne bikuber. Så vidt muligt findes alle ingredienserne i lokalområdet – faktisk er det kun 0,7% af ingredienserne, der kommer fra udlandet!

Når der så skal produceres gin, holder Warner’s sig heller ikke tilbage for at eksperimentere, hverken når det kommer til ingredienserne, ginen brygges på, eller med de metoder der anvendes i produktionen. Det har ført til helt nye kategorier af gin – f.eks. blev bølgen af Pink Gin påbegyndt af Warner’s Rhubarb Gin.

Varenummer: gin05320 - Kategori: . Brand: Warner's Gin

Relaterede nyheder

NavnWarner's Rhubarb Gin - Tube
Varenummergin05320
Vejledende udsalgspris inkl. moms379,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandStorbritannien