Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Zafiro Gin Andalusian Orange Blossom

Gin
Zafiro Gin Andalusian Orange Blossom
159,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikDenne gin har fået tilføjet andalusiske appelsiner under detilleringen, hvilket resulterer i en yderst behaglig gin med appelsinnoter.

Duft

Yderst aromatisk, behagelig og delikat.

Smag

Afrundet og sprudlende – diverse gin botanicals samt appelsin.

 

Om Produktet

Zafiro Gin Andalusian Orange Blossom er lavet på nøje udvalgt højkvalitets grain alchohol. Denne spiritus er lavet på enebær, citronskal og spanske appelsiner gennem destillering i alembic pot stills af kobber – på gammeldags manér!

Denne gin byder på et væld af varierede appelsinnoter og en aroma af citrus.

Smagsnoter

Yderst aromatisk, behagelig og delikat i duften. I smagen er den afrundet og sprudlende, og botanicals er alle sammen tydelige, samt den appelsinsmag som adskiller denne gin fra andre gin.

Om Williams & Humbert

Williams & Humbert blev stiftet i 1877 af Alexander Williams sammen med sin svoger Arthur Humbert.

Allerede fra dag ét har virksomheden koncentreret sig om at internationalisere sine sherry-produkter. Flagskibet Dry Sack, som blev et registreret varemærke i USA helt tilbage i 1906, er nu et velkendt mærke på mange hoteller, barer og restauranter rundt om i hele verden.

Virksomheden deltog også i starten af 1930’erne i at oprette den første Denominacion de Origen (en form for kvalitetsstempel) af sherry i Spanien. Virksomheden ejes fuldt ud af Medina familien fra Jerez, som i 1994 opkøbte det berømte spanske brandyhus - Gran Duque D'Alba.

William & Humbert har i dag over 350 hektarer første klasses vinmarker i Jerez. Det er den største Bodega i Europa under et enkelt tag. Bodegaen huser over 55.000 amerikanske egetræsfade, der bruges til lagring af sherry, brandy og rom.

Varenummer: gin05638 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnZafiro Gin Andalusian Orange Blossom
Varenummergin05638
Vejledende udsalgspris inkl. moms159,00 kr.
Alkoholprocent37.50
Volume0.70
OprindelseslandSpanien