Dic' otto Lune 3 år Cherry Wood Cask nr. 115 - Mar

Grappa
Dic' otto Lune 3 år Cherry Wood Cask nr. 115 -  Mar
605,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikProduceret i Italien af Marzadro et familieejet destilleri, som startede i 1949. På Marzadro er det nu 3. Generation der driver  virksomheden.

Grappa er en brændevin, som bliver produceret af resterne fra vinproduktionen, druekvas eller “vinaccia”, som det hedder på italiensk.

Dic Otto Lune betyder de 18 måner. Dic Otto Lune er lagret på 4 forskellige fadtyper i 18 måneder akacie-, eg-, ask- og kirsebærfade. Efter endt lagring sammenstikkes grappaen.

Nummer 115 refererer til tidlig græsk udgave af det nye testamente, hvor afsnittet omhandler åbenbaring. -Hvilket er Marzadros budskab med denne vidunderlige Grappa.

Dic'otto Lune Cherry 115 bliver til under udvælgelse af de bedste Trentino Merc druer fra de bedste vingårde. Efter at have lagret de traditionelle 18 måneder er 115 blevet lagret i cherry wood.

Med tiden er har denne grappa udviklet sig til en forrygende grappa med masser af karakter og kraftig aroma. En rund og blød smag med vaniljenoter.

Duft

Masser af karakter, kraftig aroma

Smag

Rund, blød smag. Vanilje

Kommentar

Nummer 115 refererer til tidlig græsk udgave af det nye testamente, hvor afsnittet omhandler åbenbaring. Hvilket er Marzadros budskab med denne vidunderlige Grappa.

 

Varenummer: grap2604 - Kategori: . Brand: Marzadro Grappa & Likør
NavnDic' otto Lune 3 år Cherry Wood Cask nr. 115 - Mar
Varenummergrap2604
Vejledende udsalgspris inkl. moms605,00 kr.
Alkoholprocent42.00
Volume0.70
OprindelseslandItalien