Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Diciotto Lune Riserve Porto - 50CL

Grappa
Diciotto Lune Riserve Porto - 50CL
425,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn kompleks og frugtig grappa, lagret 18 måneder på små tønder og derefter en periode på Portugisiske portvinsfade.

 

Om Produktet

Diciotto Lune Riserva Porto er lavet på en blanding af røde og hvide druesorter. Efter den sædvanlige lagring på 18 måneder i små tønder lagres den yderligere en periode på nøje udvalgte Portugisiske portvinsfade.

Fælles for denne og de andre Riserva udgivelser er et komplekst og bemærkelsesværdigt spil mellem grappaen og fadet. Hvad der gør denne flaske unik, er tilstedeværelsen af frugtige noter. De tre flasker kan med fordel anskaffes sammen, sådan så man kan sammenligne de forskellige oplevelser og tilpasse dem til kundens behov – røget for Riserva Whisky, sød og krydret for Riserva Rum, frugtig for Riserva Porto.

Om Grappa

Grappa er en italiensk brændevin, der laves på marc: når man laver vin, gør man det ved, at man først presser saften ud af vindruerne. De skaller og andre rester som ligger tilbage i kværnen efter presningen kaldes for marc, og det er dem, man laver grappa på. Moderne, højkvalitets grappa laves på helt frisk marc – der må ikke gå mere end 24 timer fra at druerne presses til at marcen bliver sat til at gære.

Efter gæring destilleres den, og resultatet her er Grappa. Traditionelt blev Grappa ikke lagret på fade, men mange moderne grappa-former inkluderer fadlagring.

Om Marzadro

Distilleria Marzadro blev grundlagt i 1949 af søskendeparret Sabina og Attilio Marzadro, og drives den dag i dag stadigt af familien Marzadro. Det billedskønne destilleri ligger i Trentino-regionen af Italien, tæt på Gardasøen, og producerer i dag et bredt udvalg af grappaer og likører.

Varenummer: grap5276 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnDiciotto Lune Riserve Porto - 50CL
Varenummergrap5276
Vejledende udsalgspris inkl. moms425,00 kr.
Alkoholprocent42.00
Volume0.50
OprindelseslandItalien