Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Diciotto Lune Riserve Rum - 50CL

Grappa
Diciotto Lune Riserve Rum - 50CL
425,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn kompleks, krydret og sød grappa, lagret 18 måneder på små tønder og derefter en periode på caribiske romfade.

 

Om Produktet

Diciotto Lune Riserva Rum er lavet på en blanding af røde og hvide druesorter. Efter den sædvanlige lagring på 18 måneder i små tønder lagres den yderligere en periode på nøje udvalgte romfade, hovedsageligt fra Martinique, Barbados og Jamaica.

Fælles for denne og de andre Riserva udgivelser er et kompleks og bemærkelsesværdigt spil mellem grappaen og fadet. Hvad der gør denne flaske unik, er tilstedeværelsen af søde, krydrede noter. De tre flasker kan med fordel anskaffes sammen, sådan så man kan sammenligne de forskellige oplevelser – røget for Riserva Whisky, sød og krydret for Riserva Rum, frugtig for Riserva Porto.

Om Grappa

Grappa er en italiensk brændevin, der laves på marc: når man laver vin, gør man det ved, at man først presser saften ud af vindruerne. De skaller og andre rester som ligger tilbage i kværnen efter presningen kaldes for marc, og det er dem, man laver grappa på. Moderne, højkvalitets grappa laves på helt frisk marc – der må ikke gå mere end 24 timer fra at druerne presses til at marcen bliver sat til at gære.

Efter gæring destilleres den, og resultatet her er Grappa. Traditionelt blev Grappa ikke lagret på fade, men mange moderne grappa-former inkluderer fadlagring.

Om Marzadro

Distilleria Marzadro blev grundlagt i 1949 af søskendeparret Sabina og Attilio Marzadro, og drives den dag i dag stadigt af familien Marzadro. Det billedskønne destilleri ligger i Trentino-regionen af Italien, tæt på Gardasøen, og producerer i dag et bredt udvalg af grappaer og likører.

Varenummer: grap5278 - Kategori: .

Relaterede nyheder

NavnDiciotto Lune Riserve Rum - 50CL
Varenummergrap5278
Vejledende udsalgspris inkl. moms425,00 kr.
Alkoholprocent42.00
Volume0.50
OprindelseslandItalien