Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Dos Maderas Caribbean Seleccion Triple Aged Rum - 5cl

Miniature alle
Dos Maderas Caribbean Seleccion Triple Aged Rum - 5cl
55,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn delikat romblanding fra Barbados og Guyana. To lande med deres egen romstil. Begge lande laver nemlig rom på pot stills og kolonneapparat. Den kraftige og aromatiske rom laves på pot stills og den mere blide og afrundede på mere moderne kolonneanlæg.

Dos Maderas Seleccion er et blend af nøje udvalgte (selekterede) fade af den populære Dos Maderas 5 +5 blandet sammen med 10 års rom fra Barbados og Guyana. Dette nye blend af forskellige fade er aftappet ved 42%.

Forskellen på de Dos Maderas forskellige roms er lagringstiden. PX-udgaven er 10 år undervejs. Først 5 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 5 år i Spanien i ex-sherry fade. 2 år på tidligere Dos Cartados Olorosa fade og derefter 3 år på 20-årig Don Guido PX fade – derfor 5+5, måske enda 5+2+3 … derav navnet Tripple Aged Rum!

Duft

Fremtrædende duft af sherry-eg – ”gamle klassiske romnoter”

Smag

Først kommer en fornemmelse af en tør afrundet gammel rom. Hernæst kommer der behagelige, bløde og søde noter fra de gamle PX-sherry fade

Eftersmag

Afslutningen er præget af sherryen med en delikat medium sødme

Kommentar

Nydes med fordel ren i et velegnet glas, men også meget brugt af professionel bartendere i div. cocktails. En majestætisk rom med det bedste fra Barbados, Guyana og Spanien

Varenummer: rom04667 - Kategori: . Brand: Dos Maderas

Relaterede nyheder

NavnDos Maderas Caribbean Seleccion Triple Aged Rum - 5cl
Varenummerrom04667
Vejledende udsalgspris inkl. moms55,00 kr.
Alkoholprocent42.00
Volume0.05
OprindelseslandGuyana