Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Dos Maderas Luxus - Barbados-Guyana Rum 10+5 år - 5cl

Miniature alle
Dos Maderas Luxus - Barbados-Guyana Rum 10+5 år - 5cl
109,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn delikat romblanding fra Barbados og Guyana. To lande med deres egen romstil. Begge lande laver nemlig rom på pot stills og kolonneapparat. Den kraftige og aromatiske rom laves på pot stills og den mere blide og afrundede på mere moderne kolonneanlæg.

Det er en virkelig udsøgt rom. Født på samme måde som "Dos Maderas 5+3" og "Dos Maderas 5+5 PX". Håndlavet og lagret i Caribien som det første. Herefter sendes rommen til Williams & Humbert Bodega i Jerez, hvor den får en tur i et solera system. ”Dos Maderas” er spansk og betyder netop to slags træ, hvilket henviser til måden rommen lagres og modnes på.

Forskellen på de Dos Maderas forskellige roms er lagringstiden. Luksusudgaven er 15 år undervejs. Først 10 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 5 år i Spanien i fade, hvor der tidligere har været 20-årig Don Guido PX Sherry i – derfor 10+5.

At en rom får lov til at erhverve sig både smag og nuancer på de to måder, gør den unik og kvalitativ. Den bliver ofte benævnt som "the Lord of rums". Utroligt populær blandt raffinerede ganer, en rigtig luksus og kræs for de mest nørdede rom fanatiker.

Duft

Tydelig sødme, melasse og træagtig med noter af mandler og hvidfrugt

Smag

Overraskende sød, hvor alkoholen og noterne af træ og krydderier, spiller utroligt godt sammen

Eftersmag

En formidabel afslutning med sødme, mandler og den fine træsmag fra fadende efterlader en himmelsk oplevelse

Kommentar

En gammel kvalitetsrom bør nydes alene i al sin enkelhed og pragt, måske med et par isterninger i glasset. For de ekstreme nørder, er Luksus en favorit i enhver rom cocktail

Varenummer: rom04668 - Kategori: . Brand: Dos Maderas

Relaterede nyheder

NavnDos Maderas Luxus - Barbados-Guyana Rum 10+5 år - 5cl
Varenummerrom04668
Vejledende udsalgspris inkl. moms109,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.05
OprindelseslandGuyana