Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Mezan Rum Trinidad 2009

Rom og Rombaseret Spiritus
Mezan Rum Trinidad 2009
519,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn kompleks og mørk rom fra Trinidad. Nydes bedst for sig selv – muligvis med en god cigar.

Duft

Let krydret eg, vanilje, læder og cedertræ.

Smag

Grøn – banannoter, tropiske frugter, honning og tørret appelsin.

Eftersmag

Utroligt velafrundet – komplekse egenoter og en et strejf af brændt sukker.

 

Generelt

Denne rom kommer fra det Port-of-Spain baserede destilleriselskab TDL (Trinidad Distillers Limited). TDL dyrker deres egen gærstamme, hvilket tilføjer en høj grad af særegenhed til fermenteringen af deres sukkerrørsmelasse. Fermenteringsprocessen tager omkring 48 timer, hvorefter den får lov til at stå yderligere et par dage for at forstærke smagen, inden den destilleres.

Denne årgang er først blevet lagret i Trinidad på hårdt brændte first-fill Bourbonfade, og derefter på once-used romtønder i Mezans europæiske lagerkælder, hvilket har tilføjet den en rig, mørk farve.

Smagsnoter

På næsen mødes man af let krydret eg med noter af vanilje, læder og cedertræ. Smagen fortsætter med grønne bananer og tropefrugter, som leder over i honning og tørrede appelsiner. Eftersmagen er velafrundet og disker op med yderst komplekse egetræsnoter, samt et strejf af brændt sukker.

Vi anbefaler at rommen nydes for sig selv – helt uberørt. Det er langt den bedste måde at nyde den på, for så mærker man i fulde drag rommens kompleksitet.

Om Mezan Rum

Mezan Rum er en begrænset samling af ”Urørte Romme”: Der er ikke tilsat sukker eller sødemiddel; der er ikke tilsat farve, og rommen er ikke blevet chill-filtered. Rommen lagres på udvalgte fade indtil de opnår deres optimale modenhed. Mezan Rum indfanger den sande essens af Caribiens kompleksitet og originalitet.

Varenummer: rom05339 - Kategori: . Brand: Mezan Rom

Relaterede nyheder

NavnMezan Rum Trinidad 2009
Varenummerrom05339
Vejledende udsalgspris inkl. moms519,00 kr.
Alkoholprocent46.00
Volume0.70
OprindelseslandTrinidad