Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Rum Nation - Panama 10 år - 35cl

Rom og Rombaseret Spiritus
Rum Nation - Panama 10 år - 35cl
215,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn ligetil og ganske let-drikkelig rom. Ideel for nybegyndere indenfor romverden, eller for den garvede fan af spansk rom.

Duft

Delikat, let og frisk med sødme og frugt.

Smag

Let og fyldig – noter af Akaciehonning, rosiner og mælkechokolade med hint af orange og abrikos.

Eftersmag

Ren, blød og fyldt af sødme.

 

Om Produktet

En lækker, fyldig og sød rom i den spanske stilart, fra et hemmeligt destilleri i Panama.

Rommen har været lagret 10 år på fade, der tidligere har indeholdt Jack Daniels whiskey!

Rum Nation – Panama 10 år er udgivet ved en ABV på 40%.

Smagsnoter

Duften er delikat, let og frisk med sødme og frugt. På ganen mødes man af en let, fyldig smag, som alligevel træder meget i karakter – sødmen fra sukkerørssaften dominerer, uden at den dog bliver påtrængende eller overvældende. Derudover er der noter af akaciehonning, rosiner og mælkechokolade med et strejf af appelsin og abrikos. Eftersmagen er lækker, ren og blød – med en dyb sødme!

Om Rum Nation

Rum Nation blev grundlagt af italieneren Fabio Rossi i 1999. Ideen var at finde frem til hvert enkelte lands særlige romstil. Det førte til et mangeårigt eventyr der ledte Rossi fra små peruvianske destillerier til rom- og insektmuseer i Guadelope.

I kataloget finder man blandt andet kendte romnationer som Jamaica og Barbados, men man finder også lande, der hidtil har været totalt ukendte på det internationale marked - som eksempelvis Peru og Bougainville.

Den færdiglagrede rom købes fra udvalgte destillerier verden over, og bringes dernæst til Italien, hvor den aftappes og blendes. Hovedfokus er ophavslandets udtryk og stil, og derfor oplyses det heller ikke nødvendigvis, hvilket destilleri, aftapningen kommer fra. Et gennemløbende motiv er, at flaskerne markeres med et frimærke fra ophavslandet.

Mange års erfaring og forskning - samt en streng udvælgelsesproces - har skabt et stort udvalg af ”single rom”, der, tro mod rommens hjerte, er unik og uforglemmelig!

Varenummer: rom05467 - Kategori: . Brand: Rum Nation

Relaterede nyheder

NavnRum Nation - Panama 10 år - 35cl
Varenummerrom05467
Vejledende udsalgspris inkl. moms215,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.35
OprindelseslandPanama