Mac Y Logo

Velkommen til Mac Y

For at benytte www.macy.dk skal du være over 18 år.

18 års grænse

Er du over 18 år?

Rum Nation - Guatemala Gran Reserva

Rom og Rombaseret Spiritus
Rum Nation - Guatemala Gran Reserva
359,00 kr.
Vejl. udsalgspris inkl. moms.
Find den i din specialbutikEn let og sommerlig rom, som er meget nem at gå til.

Duft

Let og frisk, mynteagtig – tanken falder på friskslået hø – blomsterfyldt og delikat med de typiske duftnoter fra sukkerrør og med et diskret strejf af fedmen fra smør, dadel, rosin og orangeskal.

Smag

Oplevelsen matcher duften - let og fløjlsblød. Dejlig sød balance mellem vanilje, cola, rosin, creme brulé., grønne blade og mynte. Mod slutningen mødes du af noget, som minder om vermouth, anis og lakrids

Eftersmag

Eftersmagen bærer note af tannin og fad. Slutter af med en behagelig varme; og friskheden af mynte bliver hængende på tungen og lokker til endnu en tår.

 

Om Produktet

Rum Nation Guatemala Gran Reserva er en melassebaseret rom, som er gæret og destilleret på destilleriet S.A. TULULA.

Når rommen er færdigdestilleret på kolonnekedler, transporteres den til den nordøstlige del af Guatemala, hele 185 m over havets overflade. Her lagres rommen på hvide egetræsfade, som tidligere har indeholdt amerikansk bourbon. Denne fyldige rom hviler dernæst i 4 år i den nært-tropiske region ved Hondo-floden. Dette fugtige klima resulterer i en meget hurtig modningsproces, og rommen har allerede efter få år opnået en stor kompleksitet og smagskraft.

Smagsnoter

Dette er er af de ’lettere’ rom i Rum Nation serien, og har en behagelig sødme, der dog aldrig går hen og bliver sukkersød.

Man finder her alle klassiske romnoter fra den spanske romstil, såsom ristede nødder, bihonning, mørk chokolade og overmoden banan. Dog er der også en rød tråd af urter, som tilføjer rommen et hint af den tørre franske agricole rhum – ikke meget, men nok til at adskille den fra andre rom af den spanske stilart.

Om Rum Nation

Rum Nation blev grundlagt af italieneren Fabio Rossi i 1999. Ideen var at finde frem til hvert enkelte lands særlige romstil. Det førte til et mangeårigt eventyr der ledte Rossi fra små peruvianske destillerier til rom- og insektmuseer i Guadelope.

I kataloget finder man blandt andet kendte romnationer som Jamaica og Barbados, men man finder også lande, der hidtil har været totalt ukendte på det internationale marked - som eksempelvis Peru og Bougainville.

Den færdiglagrede rom købes fra udvalgte destillerier verden over, og bringes dernæst til Italien, hvor den aftappes og blendes. Hovedfokus er ophavslandets udtryk og stil, og derfor oplyses det heller ikke nødvendigvis, hvilket destilleri, aftapningen kommer fra. Et gennemløbende motiv er, at flaskerne markeres med et frimærke fra ophavslandet.

Mange års erfaring og forskning - samt en streng udvælgelsesproces - har skabt et stort udvalg af ”single rom”, der, tro mod rommens hjerte, er unik og uforglemmelig!

Varenummer: rom05603 - Kategori: . Brand: Rum Nation Rom

Relaterede nyheder

NavnRum Nation - Guatemala Gran Reserva
Varenummerrom05603
Vejledende udsalgspris inkl. moms359,00 kr.
Alkoholprocent40.00
Volume0.70
OprindelseslandGuatemala