Roughstock Montana Straight Rye Whisky ¤

Roughstock Montana Straight Rye Whisky ¤


Roughstock Distillery ligger ved foden af ​​Bridger bjergkæden i den sydvestlige del af Montana. Super korn og klart vand fra de mange bjergbække, der dannes når sneen smelter fra de snedækkede bjerge, er grundlaget for deres spiritus.
Dette er Montanas første lovlige destilleri siden slutningen af prohibition (Spiritusforbuddet i USA). Roughstock er navngivet efter et rodeo-udtryk som refererer til ”bare-back” heste og tyreridning. Som i sin enkelthed betyder ingen saddel, kun stærke ben og vovemod. Derfor er deres uofficielle maskot også en cowboy. Roughstock whisky er så ærkeamerikansk som det kan blive. 

Denne straight rye whiskey fra Roughstock destilleriet i Montana adskiller sig noget fra normen, idet den er destilleret udelukkende på rug, hvor de fleste andre er er lavet på en blanding med et rugindhold mellem 60- og 80%. Denne whisky tager os tilbage i tiden ved at bruge en rug-sort der ikke er blevet brugt siden "prohibition" (Spiritusforbuddet i USA).  Vi hylder denne tilbagekomst som giver en robust og krydret Rye med et strejf af det vilde vesten.


Billede på vej...
Roughstock Montana Straight Rye Whisky ¤

Produktdata

Varenummerrye04379
Alkoholprocent45.00
Volume0.70
OprindelseslandUSA
Mac Y A/S

Søndergade 52 Frederiks
DK – 7470 Karup J

+45 8688 1998
whisky@macy.dk
Mac Y Gazellevirksomhed

     Se vores kontrol rapporter

© Mac Y A/S 2019